Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “DEĞİŞİM ve ADALET” sloganıyla başlatacağı yürüyüş öncesinde atacağı her bir adım için şeref sözü verdi. Özcan; “Hadi, benimle birlikte bir adım da sen at” diyerek destek beklediğini de duyurdu.

Haber: Aslı Akış

CHP'den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 3 Temmuz'da Ankara'ya “Adalet ve Değişim Yürüyüşü” başlatacağını duyurmuştu.

Sosyal medya hesabı İnstagramdan yeni bir paylaşım yapan başkan Özcan, 3 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’da Bolu Anıt Park’tan yürüyüşün ilk adımları atacak.

CHP’NİN KURUCU DEĞERLERİNE DÖNMESİ İÇİN ADIM ATACAK

Başkan Özcan, adımlarını CHP’nin kurucu değerlerine dönmesi için atacağını belirterek, “Sürekli seçimleri ve dolayısıyla ülkenin geleceğini kaybeden CHP Yönetimi’nin değişmesi, umutların yeniden yeşerebilmesi için 3 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’da Bolu Anıt Park’tan, CHP genel merkezine “DEĞİŞİM ve ADALET” isteğiyle yürümeye başlıyorum. Size şeref sözü! Atacağım her adım şahsi menfaatlerim için değil, gençlerimiz için, ülkemiz için, CHP’nin kurucu değerlerine dönmesi için atılacaktır. Hadi, benimle birlikte bir adım da sen at” ifadelerini kullandı.