İYİ Parti Eski İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, milletvekili aday adayı olduğunu açıklayarak, “Bolu’nun sorunlarını çok iyi biliyorum. Mecliste Bolulu vatandaşlarımızın sesi olabilmek için önce millet, önce memleket diyerek, milletin vekili olmaya hazırım” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

İYİ Parti’de bir milletvekili aday adayı daha belli oldu. 5 yıl İYİ Parti Bolu İl Başkanlığı görevini üstlenen ve yakın zamanda görevinden ayrılan Ahmet Örnekbaş, düzenlediği basın toplantısı ile İYİ Parti milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.

“İL BAŞKANLIĞINI DAVA ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE YÜRÜTTÜM”

Görev yaptığı süre boyunca, Bolu’nun tüm ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldiğinin altını çizen Örnekbaş “Meral Akşener önderliğinde, milletin umudu olmak gayesiyle kurulan partimizde, yaklaşık 5 yıl boyunca Bolu’da il başkanlığını dava arkadaşlarımla birlikte yürüttüm. Ülkenin aydınlık geleceği adına, Bolu Merkez’de, Gerede’de, Mudurnu’da, Göynük’te, Mengen’de, Seben’de, Kıbrıscık’ta, Dörtdivan’da ve Yeniçağa’da tüm gücümüzle çalıştık. Bu şehrin bir evladı olarak yıllardır siyasetin içinde bulunmam dolayısıyla, Bolunun sorunlarını çok iyi biliyorum” dedi.

“HALKIMDA DERTLEŞTİM”

Bolulu vatandaşların her sıkıntısını dilediğini işaret eden Örnekbaş, “İl başkanlığım boyunca ekonomik sorunlarla boğuşan ve aldığı 3 kuruşla ailesini kıt kanaat geçindirmeye çalışan kardeşlerimle dertleştim. Gelecek kaygısı yaşayan ve okuyup diploma sahibi olduktan sonra emeklerinin zayi olmasından korkan üniversiteli gençlerimizle dertleştim. Mazota, yeme, gübreye gelen zamlarla pişman olan, üretmekten vazgeçen ve tek geçim kaynağı hayvanlarını satmak zorunda kalan köylü halkımda dertleştim. Siftah yapamadığı için canına tak eden ve kepenk kapatan esnaflarımızla, iş insanlarımızla dertleştim. Zor şartlarda çalışan kamu personelimizle, memurlarımızla dertleştim. Şiddete ve zulme uğrayan, hukuki hakları her geçen gün geri giden kadınlarımızla dertleştim” diye konuştu.

“BU ŞEHRİN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM”

Tüm sorunların farkında olduğunu ifade eden Örnekbaş, çözümler için hazır olduğunu ifade ederek, “Hepsine bir dokundum bin ah işittim. Az önce de belirttiğim gibi bu şehrin ve insanlarının tüm sorunlarını çok iyi biliyorum. Hep Bolu halkı ile iç içeydim. Onlara verdiğim sözleri yerine getirmek, tüm sorunları çözüme kavuşturmak ve Mecliste Bolulu vatandaşlarımızın sesi olabilmek için önce millet, önce memleket diyerek, milletin vekili olmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE