AK Parti İl Kadın Kolları tarafından Tokadi Hayrettin Türbesi Camisinde okunan dualarla Barış Pınarı Harekatı için Suriye’de ve de sınır boylarımızda güvenliğimiz için nöbet tutan Mehmetçiğe dualarla destek verdiler.

 AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Kadınlar; Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatında görev yapan Mehmetçiğin muzaffer olması için Fetih suresi okudular. AK Kadınlar; bölgeye barış ve huzurun egemen olması, Mehmetçiğin sağ salim yurda dönmesi için dua ettiler.

Kuran-ı Kerim okuyarak ve yaptıkları dualarla Barış Pınarı Harekatındaki Mehmetçiğe destek olmaya çalıştıklarını söyleyen AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Hicran Çağalı; “Sınırımızda yakın komşuluk içinde olduğumuz Suriye halkının bekası ve sınırlarımızın güvenliği için askerlerimiz var gücüyle çalışıyor. Bizler de halk olarak, askerlerimizin yanında olduğumuzu bir nebze olsun hissettirebilmek amacıyla bugün buradayız. Dilimizle değil gönlümüzle konuşmak için buradayız. 41 Yasinler okuduk, Fetih Sureleri okuduk. İnşallah askerlerimize ulaşır ve kol kanat gerer diye düşünüyoruz. Onların sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde memleketlerine, yuvalarına, eşlerine, ailelerine dönmeleri için biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Ayrıca Türk Milleti olarak Cumhuriyetin 96. Yılını kutlamanın heyecanı içinde olduklarını da ifade eden Çağalı; “Cumhuriyet Bayramının arifesin olduğumuz bugünde; cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatük'ü ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim