AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlerinde sandık güvenliğini sağlamak amacıyla ilk turda olduğu gibi 2 bin 500 kişilik ekip oluşturduklarını açıkladı.

HABER: ASLI AKIŞ

AK Parti Bolu İl Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için kurulacak sandıklarda işi sıkı tutuyor. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 14 Mayıs’ta ilk turu yapılan Cumhurbaşkanlığı ile 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinden aylar önce sandık ekiplerini oluşturduklarını hatırlattı. 

 “50 KİŞİLİK SEÇİM ANALİZ SİSTEMİ EKİBİMİZ BULUNUYOR”      

Bolu genelinde 10 bin 10 sandıkta partisinden 2 bin 500 kişinin görev yapacağına işaret eden Suat Güner; “Sandık Kurulu Üyelerimiz, Müşahitlerimiz, Kat Görevlilerimiz, Okul Sorumlularımız, Saha Görevlilerimiz, Avukatlarımız ve Yedek Görevlilerimiz ile birlikte il genelindeki 10.010 sandıkta toplam 2 bin 500 kişilik ekibimiz görev yapıyor. Bunun yanında sandıklardan gelen sonuçlara ilişkin verilerin analizi, kayıt altına alınması ve genel merkez sistemine iletilmesi için il ve ilçe başkanlıklarımızda oluşturduğumuz 50 kişilik Seçim Analiz Sistemi ekibimiz bulunuyor” şeklinde konuştu.

“BÜYÜK TÜRKİYE ZAFERİ’NE İMZA ATMAK İÇİN YÜZYILIN SEÇİMLERİNE HAZIRIZ”

 Güner, 28 Mayıs cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için hazırlıklarını tamamladıklarını da belirterek;  “Seçim günü görevli olan bütün arkadaşlarımıza sandıklarda dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin birçok defa eğitim verdik. İlk turda sandık güvenliği açısından gayet başarılı bir seçim geçirdik. 28 Mayıs için de hazırlıklarımızı tamamlayıp son eğitim çalışmamızı yaptık. 2 bin 500 kişilik sandık ekibimiz ve aziz milletimizle birlikte Büyük Türkiye Zaferi’ne imza atmak için yüzyılın seçimlerine hazırız. ”  ifadelerini kullandı.