Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Bolu İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Programa katılan milletvekilleri ve il başkanı birer selamlama konuşması yaparak teşkilat mensuplarının Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Haber: Nilay Çelik 

AK Parti Bolu İl Başkanlığı binası Ali İmran Çatana Toplantı Salonundaki programa; AK Parti Bolu Milletvekili Yüksek Coşkunyürek, 27. dönem AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Genel Meclis Başkan Yaşar Yüceer, İl Başkanı Suat Güner, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı’nın geleneksel bayramlaşma töreni her Kurban Bayramında olduğu gibi bayramın 2’nci gününde parti il binasında gerçekleşti. Bayramlaşmada birlik ve beraberlik mesajları yer aldı. 

“BAYRAMLAR ÖZNEMİZ, ÖZEL GÜNLERİMİZ”

Bayramlaşma programında konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, bayramların manevi kıymetine vurgu yaparak; “Bayram bizler için büyüklerimizle, küçüklerimizle bir araya geldiğimizde biraz daha manevi duygularla, hemhal olduğumuz ve o günleri aslında yakalamak istediğimiz bir öznemiz, özel günlerimizdir.” dedi.  

“SEÇİM SÜRECİNDE HEP BİRLİKTE EMEK VERDİK”

Güner, 14 Mayıs genel ve 28 Mayıs cumhurbaşkanı seçimlerine de değinerek; “Geride bıraktığımız seçim sürecinde hep beraber emek verdik. Tabii ki gönül kırıklıklarımız, kırgınlıklarımız var ama siyaset hiçbir zaman geriye dönük odaklanmış ve geçmişteki hatalara odaklanmaya ya da onlara saplanma meselesi değil. Zaman önümüze bakmakla alakalı bir süreç yönetimiyle değerlendirilmeli. Bu noktada da biz inşallah önümüze bakıyoruz. Zaman kısa da olsa vatandaşlarımıza, hemşerilerimize ulaşmaya çalıştık. Geniş katılımlı bir SKM programıyla süreç yürüttük. Onun için bayram etkilisiyle de bir araya gelmişken bu konuda da ben bir kez daha kıymetli teşkilat mensuplarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bayramınız mübarek olsun. Hanelerimize bereket olsun. Rabbim ibadetlerimizi kabul eylesin. Sağlıkla nice bayramlara erişmek dileğiyle Hepinizi saygı, sevgi, hürmetle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

AK PARTİ ÇATISI ALTINDA, İKTİDARIN ÇATISI ALTINDA BİZLERE NASİP ETSİN”

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek mesajında nice bayramları AK Parti iktidarı altında yaşamayı dilediğini belirterek; “Yine bir AK Parti iktidarında, cumhurbaşkanımızın şemsiyesi altında bir bayramı hep birlikte geçiriyoruz. Onun için ne kadar şükretsek azdır. 2002’den bu yana yaptığım her bayram konuşmalarımda şu ifadeyi kullanmışımdır, ‘Allah’ım nice bayramlara AK Parti çatısı altında, iktidarın çatısı altında bizlere nasip etsin’ diye dua etmişimdir. Bu duayı biz hiç eksik etmeyelim inşallah. Yüce Mevla’m da bizlere yardımı ile hidayetiyle bizlere bu başarıları ihsan ettiği için sonsuz şükürler ediyoruz. Bayramınız mübarek olsun, nice bayramlara inşallah. Sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içerisinde ailenizle, çocuklarınızla, torunlarınızla mutlu ve mesut bir şekilde geçirmenizi niyaz ediyorum. İnşallah daha nice bayramlara, yine böyle huzur içerisinde, birlik ve beraberlik, kardeşlik ruhu içerisinde ülkemizde yaşamayı, AK Parti iktidarında yaşamayı bizlere tekrar nasip etsin umarım.  Uzaktan, yakından gelen bu bayramlaşma törenimize katılan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha nice bayramlarda hep beraber buluşmak dileğiyle diyorum” ifadelerini kullandı.

“BOLU’NUN İLK KADIN MİLLETVEKİLİ OLMANIN ŞEREFİNİ HER ZAMAN İFADE EDECEĞİM”

27. dönem AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, cumhurbaşkanı seçimlerinde gösterdikleri teveccühten ötürü Bolululara şükranlarını sunarak; “Bolu’nun ilk kadın milletvekili olma şerefini her zaman söyleyecek ve her zaman Cumhurbaşkanımıza Bolu halkına minnettar olduğumuzu ifade edeceğiz.  Bir seçime geçirdik. Burada asıl olan Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesiydi. Bolu bu konuda gerekli gayretli gösterdi ve Cumhurbaşkanımıza gerekli desteği verdi. Bir kez daha Bolu halkına şükranlarımı ifade ediyorum. Bu teşkilatın bir mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğumu bir kez daha ifade ediyorum. O yüzden Kurban Bayramınızı kutlarken, hani hocaya ‘Ne keselim? Hangi hayvanı keseyim bu kurbanda kurban edeyim? Benim mal varlığıma hangisi uygun?’ diye sormuşlar. Hoca; ‘Onurumu, bir insanın onurunu, gururunu, şerefini ve haysiyetine dair bir laf söylemedikten ve onu kesmedikten sonra ne kesersen kes’ demiş. O yüzden ben de bütün kurbanlarımızı Rabbim kabul etsin diyorum. Bayramınızı saygıyla, hürmetle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından parti binası önünde bayramlaşma gerçekleştirildi.  Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

AK5AK6AK3ak1AK2