Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ailesiyle birlikte oy kullanan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “Ülkemizin geleceğine bir tuğla da biz koyduk” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için ailesiyle Orhan Gazi Ortaokulunda oy kullandı. Eşi Sıla Güner ve çocuklarıyla birlikte sandığa giden Başkan Güner, Türkiye için emin adımlarla yürüdüklerini ifade etti.

Oy vererek, Türkiye’nin geleceğine bir tuğla eklediklerini aktaran Güner, "Tabi ki huzurlu hissediyoruz. Ülkemizin geleceğine bir tuğla da biz koyduk. Evlatlarımızla bugün oyumuzu kullandık. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına, daha emin adımlarla, tam bağımsız bir Türkiye hedefine ulaşabilmek adına biz elimizden geleni yapmıştık. Cumhurbaşkanımız şöyle tabir ediyor, ‘Bugüne kadar milletimiz bize emanetti, bugün artık biz size emanetiz’ demişti. Biz de minvalde değerlendirmelerini uygun görüyoruz. İnşallah hayırlı olur… Vatanımız, milletimiz, devletimiz, bayrağımız, birlik, bütünlük ve dirliğimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah” dedi.

20230528_121725

Editör: Oğuzhan EKE