Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, ailesiyle birlikte oy kullandı. Türkoğlu, “Sıkıntısız bir şekilde, sürecin tamamlanacağından şüphemiz yok. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu gerçekleştirildi. CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, eşi Esin Türkoğlu ile beraber kullandı. Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesinde oy kullanan Türkoğlu, kırsal kesimde yayla sezonunun başlaması nedeniyle, köylerde katılımı düşük olabileceğini ifade etti.

Seçimin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Türkoğlu, “Oyumuzu kullandık. Hayırlı uğurlu olsun. Umarım Türkiye’ye, Dünya’ya hayırlı bir sonuç çıkar temennimiz o. Şu an itibariyle Bolu’da kısmi olarak bir sıkıntı olsa da genel itibariyle sakin ve sessiz geçiyor. Bizlerde bütün hazırlıklarımızı yaptık. Sandıklarda hem görevlilerimizi hem müşahitlerimize çok fazla var. İl genlinde tamamında. Sıkıntısız bir şekilde, Bolu’da bu sürecin tamamlanacağından şüphemiz yok. Büyük bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ