AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri için teşkilatı ile birlikte çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Güner; “Seçim daha bitmedi. Cumhurbaşkanımıza bir kez daha destek vermek üzere Büyük Türkiye Zaferi için herkesi sandığa davet ediyoruz” çağrısında bulundu.

HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ

AK Parti Bolu İl Teşkilatı tam kadro, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimine yönelik çalışmalarını il merkezinde ve ilçelerde yoğun şekilde sürdürüyor.

Üç Kademe İl ve İlçe Teşkilatları, Milletvekili ve Milletvekili Adayları, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri şehirde ayak basmadık yer bırakmıyor. İl Merkezi’ndeki çalışmalar ise hafta sonu İzzet Baysal Caddesi, Bahçelievler, Çıkınlar, Tepecik ve Sümer Mahallesi’nde devam etti.

HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR ETTİ

Söz konusu bölgelerde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Suat Güner, hem cumhurbaşkanlığı seçiminde verdikleri yüksek destek hem de 322 Cumhur İttifakı milletvekilini meclise gönderdikleri için herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

“REHAVETE KAPILMADAN SANDIĞA GİTMELİYİZ”

Seçimlerin daha bitmediği uyarısını da yapan Suat Güner, “Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunu yüzde 49,52 ile tamamlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ikinci turda da desteğinizi bekliyoruz. Rehavete kapılmadan bir kez daha sandığa gitmeliyiz. Tüm gücümüz ve inancımızla Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Oy kullanmak milli iradeye sahip çıkmaktır. Bu istikamette Büyük Türkiye Zaferi için herkesi sandığa davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

suat (7)~1suat (6)~1suat (5)~1suat (4)~1suat (3)~1suat (2)~1suat (1)~1

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ