AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Kazım Konak, Bolu için lobi faaliyetlerini arttıracaklarını belirterek, “İstanbul bürokrasisinde, Ankara bürokrasisinde. Bunun yanında yetiştirdiğimiz siyasetçilerimiz de var. Bizim gayemiz, ortak akıl, istişare. Biz istiyoruz ki bu arkadaşlarımızla belli dönemlerde bir yerlerde toplanalım” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Köroğlu TV’de yayımlanan Seçim 2023 ortak yayınının konuğu, AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Kazım Konak oldu. Gündeme ilişkin konuşan Konak, vaatlerinden bahsetti. Milletvekili Adayı Konak, Bolu için lobi faaliyetleri yürütmek istediklerini belirtti.

“BİZİM GAYEMİZ, ORTAK AKIL, İSTİŞARE”

İstanbul ve Ankara’da Bolu için ortak akıl oluşturmak istediklerinin altını çizen Konak, “Bolu’muzun faydasına olacak lobi faaliyetlerini arttıracağız. Bolu’muzun yetiştirdiği çok kıymetli değerlerimiz var, insanlarımız var. Bunlar Devlet’imizin çeşitli kademelerinde olan abilerimiz, kardeşlerimiz, mevcut İstanbul bürokrasisinde, Ankara bürokrasisinde. Bunun yanında yetiştirdiğimiz siyasetçilerimiz de var. Bizim gayemiz, ortak akıl, istişare. Biz istiyoruz ki bu arkadaşlarımızla belli dönemlerde bir yerlerde toplanalım. Toplayalım bu arkadaşlarımızı. Fikir alışverişlerinde bulunalım. Bolu’muzun faydasına olacak ne varsa, kendi alanlarıyla ilgili, artık bizim Ankara bürokrasisinde çok etkili olan siyasetçilerimiz mevcut” dedi.

“BOLU’NUN PROBLEMLERİYLE İLGİLİ İSTİŞARELERİMİZİ YAPACAĞIZ”

“Konak, Bolu’nun sorunlarıyla ilgili istişareler yapacaklarının altını çizerek, “21 yıllık AK Parti iktidarından bahsediyoruz. Bu arkadaşlarımızın çok büyük tecrübeleri ve Ankara bürokrasisinde de çok büyük çevreleri var. Bu arkadaşlarımız, kardeşlerimizle zaman zaman toplanıp, Bolu’nun faydasına ne yapılabiliri konuşup, onlardan Bolu yararına kapılarını çalıp, Bolu insanının faydalanmasıyla ilgili bir düşüncemiz var. Bolu’nun bütün siyasi, bürokrasi, Devlet’in üst kademelerinde görev yapan abilerimizi, kardeşlerimizi zaman zaman toplayacağız. Bolu’yla ilgili ya da kendi alanlarıyla ya da Bolu’nun problemleriyle ilgili istişarelerimizi yapacağız, bunları değerlendireceğiz, ortaya bir yol haritası koyacağız. İşin içerisine bu arkadaşlarımızı da çevreleriyle beraber katıp, daha güçlü söz sahibi olma adına yapmayı düşünüyoruz inşallah. Temsil açısından Ankara’da Bolu’yu güçlü şekilde de temsil etmemiz gerekiyor. Benim düşüncem bu şekilde” ifadelerini kullandı.

Editör: Oğuzhan EKE