AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Basın Bülteni

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı program çerçevesinde Bolu Merkezde çalışmalarını sürdüren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Cumhuriyet Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gittiği her yerde vatandaşların güler yüzle karşılamasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Aydın, Cumhuriyet Caddesi’nde ticaret yapan esnafın yerel yönetimlerden şikâyetçi olduğunu ifade ederek, “Bugün Tabaklar Mahalle’mize bağlı Cumhuriyet Caddesi’nde esnafımızla ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. Sahada özellikle yerel yönetimler nezdinde Bolu Belediyesi’ne ciddi bir tepki var. İstişare etmeden ve vatandaşın fikrini almadan yaptım oldu mantığı ile yanlış uygulamaların yapıldığını ifade ediyorlar. Trafik ve park meselesinin çözüme kavuşamamış olması özellikle esnafımızı önemli ölçüde etkiliyor” dedi.

“ONLAR KONUŞUR AK PARTİ YAPAR DEDİK, EYT MESELESİNİ ÇÖZDÜK”

AK Parti iktidarının, milletin taleplerini her zaman akılcı bir şekilde değerlendirerek yanıt verdiğini belirten AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Hamdolsun onlar konuşur, AK Parti yapar dedik ve EYT meselesini nihayete erdirdik. EYT'de deprem bölgesinde müracaat edenlere öncelik verdik. İlk uygulamalar orada yapıldı. Şimdi yaklaşık 1 milyon kişi ilk maaşını aldı. Alamayanların da tabii kesinlikle kaybı olmayacak. Hak etme günlerine göre, prim gün sayıları doldurma sayılarına göre her gün işlem yapılıyor. Normal zamanda Türkiye genelinde ayda yaklaşık 30 bin kişiye emeklilik bağlanıyordu. Şimdi bu rakam 120 bine 130 bine çıktı. Özellikle SGK personelimiz büyük bir hazırlık yaptı. Gecelerini gündüzlerine katarak çalıştılar, çalışıyorlar. Bu anlamda ilimizde de fedakarca çalışan SGK personeline şükranlarımı sunuyorum. Gecikenler endişe etmesinler, çünkü birikmiş olarak alacaklar. Bu vesileyle bir kez daha EYT konusunun çözümü noktasında emek veren başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sn. Vedat Bilgin’e şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE