(HABER: ASLI AKIŞ- Burhan Yeşiltaş) - AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’tın katılımıyla 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde AK Parti Bolu ilçe ve belde belediye başkan adaylarını yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla kamuoyuna tanıttı.

foto galeri gif-2

Aday tanıtım törenine; AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Tarım ve Orman Bakan eski Yardımcısı Fatih Metin, 27. Dönem Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammed Emin Demirkol, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, önceki dönem Bolu Belediye Başkanı Aladdin Yılmaz,  ilçe belediye başkan adayları, eski il başkanları ve partililer katılım sağladı.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürerken, AK Parti, Bolu’nun 8 ilçe ve 3 belde belediye başkan adaylarını daha açıkladı, görkemli bir törenle aday tanıtımı gerçekleştirdi.

Bolu için gerçek belediyecilik sloganıyla gerçekleşen aday tanıtım töreni saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Akabinde ilk olarak açılış konuşmasını Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner partililere seslendi.

Güner’in ardından kürsüye gelen AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Dr. Muhammed Emin Demirkol çıktı.

Programda son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın ardından  Bolu, İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları sahneye davet edilerek tanıtıldı.

İşte Ak Parti Adayları:

Merkez: Dr. Muhammed Emin Demirkol

Gerede: Mustafa Allar (Mevcut Başkan)

Seben: Fatih Kavak

Göynük: Mehmet Demiröz (Göynük eski ilçe başkanı)

Kıbrıscık: Kemal Aktaş

Mudurnu: Hüseyin Yağın

Mengen: Vural Turan

Yeniçağa: Recayi Çağlar (Mevcut Başkan)

Dörtdivan: Hamza Efe (Mevcut Başkan)

BELDE ADAYLARI İSE ŞU ŞEKİLDE:

Karacasu: Sedat Bozoğlu

Taşkesti: Turgay Arıkan

Gökçesu: İskender Çökelez

Tanıtım toplantısı AK Parti seçim müzikleri eşliğinde coşkuyla gerçekleştirildi.

AK Partili adayların tanıtım toplantısının ardından  31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin startı verildi.

Editör: Servet GÖKÇEK