Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin ve ASKF yönetimi, il özel idaresince Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği sağlayan il genel meclisi üyelerine teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer başta olmak üzere tüm üyelere tişört hediye etti.

Haber: Servet Gökçek

İl Genel Meclisi, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin ve yönetimini ağırladı.  Metin, ilimizde Amatör Sporun daha fazla gelişmesi ve spora ve sporcuya verdiği desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Metin, İl Genel Meclisi tarafından Bolu Amatör Spor Kulüplerine 500 bin TL bütçe ayrıldığını da vurguladı.

“BOLU, TÜRKİYE’DE ÖRNEK İLLERDEN BİRİ ŞUANDA”

Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, Bolu’nun spor kenti olma yönünde hızlı adımlarla ilerlediğini aktararak, “Biliyorsunuz bizler gönüllük esasına göre görev yapan Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileriyiz. Bolu’muz bildiğiniz gibi spor kenti olma yönünde hızlı adımlarla ilerliyor. Hem turizm kenti hem spor kenti konusunda Türkiye’de örnek illerden biri şuanda. hem kamp merkezi hem organizasyonlar bakımından ilimize iyi işler yapıyoruz. Bizden önceki başkanlardan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak adına elimizden geldiğince çalışmalar yapıyoruz. Bu vesileyle İl Özel İdaresi tarafından, İl Genel Meclisi Başkanımız ve siz değerli meclis üyeleri katkılarıyla Amatör Kulüplerine her sene malzeme yardımı yapılmaktadır. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Bolu’yu ziyaret ettiğinde sizlerin bize aldığınız malzemeleri onların vasıtasıyla dağıtım töreni düzenledik. Bu törende baktığımızda Bolu’yla ilgili bir dosya sunduk Amatör Spor yatırımlarıyla ilgili. İnşallah bu spor yatırımları da faaliyete geçer. Bolu’muza ve çocuklarımıza daha iyi şartlarda spor yapması konusunda faydası olur diye düşünüyorum.” dedi.

“500 BİN TL BÜTÇE AYRILMIŞTI”

ASKF Başkanı Metin, geçtikleri dönemde ayrılan bütçeyle sporculara malzeme aldıklarını belirterek, “Geçtiğimiz dönem Meclis tarafından bize 500 bin TL bütçe ayrılmıştır. Bu bütçe konusunda da biz Amatör Spor Kulüplerimize yaptığınız istişareler sonucunda bütün takımlarımıza ve salon sporları dâhil yaklaşık 836 takım eşofman, bir o kadar giyim tişörtü, futbol topu, basketbol topu, voleybol topu, voleybol forması, basketbol forması, salon sporlarında idman tişörtleri, eşofman takımı aldık. Şuanda takımlar kullanıyor. Bütün takımlarımızın size selamları var.” diye konuştu.

“90 TANE AMATÖR KULÜBÜMÜZ VAR”

30 bin tane lisanslı sporcunun altını çizen Metin, “Yeni dönemde de bizim sizlerden ricamız bu çocuklarımızın spor yapma konusunda elinizden geldiği kadar, bütçenizin el verdiği şekilde yardımlarınızı bekliyoruz. Biliyorsunuz Bolu’da şuanda yaklaşık 90 tane amatör kulübümüz var. Bunların 65-70 tanesi faal durumda. Yaklaşık 30 bin tane lisanslı sporcumuz var. Bu 30 bin tane lisanlı sporcudan yaklaşık 15 bin tanesi şuanda faal durumda. İlimiz küçük ölçekli bir il olmasına rağmen yaklaşık merkez nüfusu 180 bin 200 bin civarında ama esaslı sporcu sayımız 30 bin. Bu diğer illere bakıldığı zaman çok büyük bir rakam. Bu konuda özveriyle çalışan ben, Amatör Spor Kulübü Yöneticilerine, başkanlarına, antrenörlerine ve federasyon kuruluna şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tekrardan bizleri kabul ettiğiniz için tüm Amatör camiamız adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

“MECLİS OLARAK HER YIL İMKANLAR DAHİLİNDE DESTEKLİYORUZ”

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, meclis olarak desteklemeye devam edeceklerini söyleyerek, “Amatörde zaten yapılan faaliyetler her türlü maddi ve manevi olarak her türlü fedakarlığı yaparak bu işi yapıyorsunuz zaten. Güzel işler yapıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Biz meclis olarak her yıl imkanlar dahilinde destekliyoruz ve desteklemeye de inşallah devam edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından Bolu ASKF Başkanı Cemalettin Metin, başta İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer olmak üzere herkese tek tek kırmızı tişört hediye etti. Akabinde toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

Editör: TE Bilisim