Türkiye’nin olduğu gibi Bolu’nun da gündemi SEÇİM

Bolu’nun bu yılı adeta seçimler yılı oldu ve olmaya devam ediyor.

Şu ana kadar yapılan seçimlerde en göze çarpan ise TSO seçimleri oldu. Türkiye’de zincir marketlerin Bolu’da oy kullanması yerel basın dışında ulusal basınında dikkatini çekti.

TSO seçimleri öncesi Türker Ateş’in Ankara ziyareti, Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusu öncesi yaptığı bir Ankara ziyareti daha ve sonrasındaki Aday Adaylığı başvurusu.

Ateş’in başvurusunun ardından yaşanan rahatsızlığı en net dile getiren ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan oldu.

Bolunun dengelerine dışarıdan müdahale edildiğini vurgulayan Özcan, “Rifat Hisarcıklıoğlu ticaretine baksın siyasete el uzatmasın” ifadeleriyle yüklendi.

Peki, bütün bunlar milletvekilliğinde sıralama almak mı?

Buz dağının görünmeyen kısmında Belediye Başkanlığı koltuğumu var?

Sadece siyaset için değil her kulvarda güçlü olmak için önündeki engelleri teker teker aşmak ve güçlü bir şekilde yol yürümek gerekiyor.

Siyasette ise katıldığın tüm seçimleri kazanarak yola devam etmek ise gücüne güç katıyor.

Başkan Özcan’ın Milletvekili olduğundan bu yana tüm seçimleri kazanması ve ardından Belediye Başkanlığı koltuğuna oturması gibi.

Peki, Ateş de aynı yolda mı ilerliyor?

TSO seçimi, Milletvekilliği seçimi ve ardından Belediye Başkanlığı seçimi mi?

Hisarcıklıoğlu ile beraber CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyarete gittiklerinde milletvekilliği için sıralamamı istediler, yoksa yaptığı açıklamalar sonrası üyeliği askıya alınan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a alternatif olarak Türker Ateş’i mi gösterdiler?       

Editör: Oğuzhan EKE