Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Toplum Gönüllüleri Topluluğu (TOG)  gönüllü üyeleri, İzzet Baysal Caddesi üzerinde etkinlik düzenledi. Çeşitli etkinliklerle yıl boyunca faaliyet gösterdiklerini belirten topluluk gönüllüleri çocukların ve yaşlıların yüzünü güldürdü.

Haber: CANSU GÜRZ

İzzet Baysal Caddesi üzerinde stant açan üniversiteli öğrenciler, vatandaş ve esnafla bir araya gelerek topluluklarının amaçlarını ve yıl içinde yaptıkları çalışmaları anlattılar.

Çocukların yüzlerini boyayan ve şarkılar eşliğinde dans eden gönüllü üniversite öğrencileri doyasıya eğlendiler.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi ve Toplum Gönüllüleri Topluluğu üyesi İrem Doğan, topluluğun yıl içinde yapmış olduğu çalışmaları anlatarak, Bolu esnafının ve Bolu halkının topluluklarını desteklediklerinin altını çizdi.

“GÖNÜLLÜ FAALİYETLERİNE HALKIMIZI DA KATMAK İSTEDİK”

BAİBÜ Toplum Gönüllüleri Topluluğu gönüllüsü İrem Doğan , “Biz üniversitemizde Toplum Gönüllüleri Topluluğuyuz. Topluluğumuzun hedeflerinden biri toplumda yanlış gördüğümüz şeyleri eleştirmiyor ve değiştiriyoruz. Bunun üzerine de şimdiye kadar yaptığımız faaliyetleri esnafımıza, halkımıza göstermek istedik. Çünkü şimdiye kadar yaptığımız tüm faaliyetlerde esnafımız ve halkımız bizi destekliyordu. Örneğin: köy okullarına gittik, 130 tane oyuncak yaptık ve bunları köy okullarına götürdük, köy okullarında eğitimler verdik, ZİÇEV’e Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’na gittik, Huzurevi ziyaretleri yaptık, Huzurevinden yaşlılarımızı üniversiteye getirdik, aslında çok fazla faaliyet yaptık ve bu gönüllü faaliyetlerine halkımızı da katmak istedik bu sebeple bugün stantlar açtık, halkımızla tanıştık, halkımıza kendimizi anlattık. Bizi şimdiye kadar destekleyen esnaflarımıza teşekkür belgelerimizi verdik” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim