(HABER: SERVET GÖKÇEK) - Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz'e destek için Göynük’ü ziyaret etti.

foto galeri gif-2

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Boyraz’ın gerçekleştirdiği ziyarette, AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Özkan, AK Parti Göynük İlçe Başkanı ve teşkilat mensubu karşıladı.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Boyraz, AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz ve beraberindekilerle Göynük halkıyla bir araya geldi. vatandaşlar bir araya gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Boyraz, Belediye Başkan Adayı Demiröz için destekte bulunurken vatandaşların da sıkıntılarını, önerilerini dinleyerek, Göynük Belediye Başkanı Mehmet Demiröz olduğu takdirde ellerinden gelen tüm imkanları sunacaklarını söyledi.

“İnanıyorum ve güveniyorum”

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakan Yardımcısı Boyraz, Vatandaşlarla öneri ve sorunlarını dinledikten sonra Seçim Ofisinde açıklamada bulundu. Bakan Yardımcısı Boyraz, Belediye Başkan Adayı Demiröz’ü seçimleri kazanırsa tekrar Göynük’ü ziyaret edeceklerini söyleyerek, “Öncelikle Göynük halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Başı rahmet, ortası mağrifet sonu günahlardan kurtulma ayı olan 11 ayın sultanı ramazan ayını hep birlikte coşkuyla ve büyük mutlulukla yaşamaktayız. Rabbimden dua ediyorum nice ramazanlara sağlık sıhhat afiyet içinde erişmeyi nasip etsin. Bugün Göynük ziyaretimiz. Buradan önce Mudurnu ziyaretimiz vardı. Göynük ziyaretimizde değerli Belediye Başkan Adayımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımızın diğer kademelerinde görev alan teşkilat mensuplarıyla birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdik ve inşallah ziyaretlerimizi burada nihayetlendirdik.  Bir sonraki ziyaretimizi değerli Belediye Başkan Adayımız seçimleri kazandıktan sonra inşallah biz ziyaretimizi de buraya yapacağız. Akşemsettin hazretlerinin diyarı olan manevi bir ikliminde sağanak sağanak yağdı ve her hücremize kadar hissettiğimiz bir mekanda bulunmak ve bu mekana hizmet etmekte ve hizmet etmek içinde yola çıkan değerli Belediye Başkan adayımıza da çıktığı bu yolda kendilerine muvaffakiyetler diliyorum. İnanıyorum ve güveniyorum ki Göynük halkı hizmet ve eser siyasetinin yegane temsilcisi olan AK Parti’yi destekleyecekler.” dedi.

“Göynük halkına teşekkür ediyorum”

Başkan Yardımcısı Boyraz, Ankara’dan gerekli hizmetlerin gelmesi noktasında gerekli hassasiyeti göstereceklerini vurgulayarak, “Gerçekten AK Parti belediyeciliğini tarif etmek gerekirse zamanı hizmete dönüştüren, belediyeciliğin tanımını değiştiren, hizmet denince akla gelen eser, hizmet ve hürmet siyasetinin tek temsilcisi inşallah güzel hizmetler yapacak. Bizde bu çıktığı yolda Ankara’dan gerekli hizmetlerin gelmesi noktasında gerekli hassasiyeti göstereceğiz. Biraz önce gezdiğimizde sahada vatandaşlarımıza hem hal olduğumuzda belli önerilerin, tavsiyelerin, şikayetlerini aldık. Bu öneri tavsiyeleri  ve şikayetleri arasında çevre yolu çalışmaları zaten malumunuz devam ediyor. Burada bir kavşak planı çalışmasıyla ilgili bir talepleri var. Bu konuyla ilgili biz Genel Müdürlüklerimizle görüşme yapacağız. Diğer konuda da belediye başkanımızın görev süreci dahilinde inşallah gerekli asfaltlama işlemlerinde ilçemizin eksik kalan, ulaşımdaki eksik kalan asfaltlama işlemlerini de hep birlikte yapacağız. Ben şimdiden kendisini tebrik ediyorum. Çünkü gördüğüm ve gözlemlediğim kadarıyla Göynük halkı kararını vermiş. Hizmetten yana eser ve hizmet siyasetin yanına karar verilmiş ve Belediye Başkan adayımıza inşallah oylarını verecekler. Ben şimdiden Göynük halkına teşekkür ediyorum. Teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyorum Belediye Başkan adayımızın çıktığı ve yürüdüğü bu yolda yalnız bırakmadıkları için. Şimdiden tüm Göynük halkının Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK