(HABER: ASLI AKIŞ)- 31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Bolu Belediye Başkan Adayı olan Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol’un yeni görevi belli oldu.

Köroğlu Haber ailesi olarak kendisinden edindiğimiz bilgiye göre, ilimizde uzun yıllardır sağlık il müdürlüğü görevini yürüten ve AK Parti’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinde Bolu Belediye Başkan adayı olan Muhammed Emin Demirkol, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı'nda Doktor Öğretim Üyesi olarak göreve başladı.

BAKANLIK İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Demirkol’a belediye başkanlığı adaylığı sürecinde kendisine destek olmak amacıyla ilimize gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Yeniçağalı Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz tarafından bakanlıkta görevlendirme yapılacağı iddiası gündem olmuştu.

Bakan Koca Bolu ziyaretinde Demirkol için övgü dolu sözler de kullanmıştı. Kamuoyunda sağlık il müdürlüğü görevine yeniden döneceğine dair de paylaşımlar yapılan Demirkol, seçimin ardından geçen sürede teşekkür ziyaretleri yaptı.

Hafta içerisinde içe merak edilen ve netleşen soru cevap buldu. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim dalında Doktor Öğretim Üyesi olarak önümüzdeki hafta resmi olarak görevine başlayacak. Akabinde ise hasta kabulüne de yapacak.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ