(İHA)- Mudurnu’ya önemli ziyaret İpekyolu Belediyeler Birliği Kasım ayı Meclis Toplantısı için Mudurnu ilçesine gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocakaftan ve Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Yağın ile ilçeyi gezerek istişarelerde bulundu.

Tarihi ve kültürü ile ilimizin uğrak noktalarından biri olan Mudurnu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı ağırladı.

İpekyolu Belediyeler Birliği Kasım ayı Meclis Toplantısı dolayısıyla ilçeye gelen Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan’ı AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hakan Kocakaftan ile AK Parti Mudurnu Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Yağın karşıladı.

Bakan Yardımcısı Alpaslan ilk olarak Gürçam Dereçetinören Fındıcak Köyleri Kooperatifini ziyaret etti. Aynı zamanda Kooperatif Başkanı da olan Hüseyin Yağın, Bakan Yardımcısı Alpaslan’a köylerde yürütülen çalışmalar hakkında brifing verdi.

Bakan Yardımcısı Alpaslan daha sonra, Yağın ve Kocakaftan ile birlikte ilçe merkezini gezdi. Belediye Başkan Aday Adayı Yağın ve İlçe Başkanı Kocakaftan ilçenin genel durumu hakkında Bakan Yardımcısı Alpaslan’a bilgi verdi.

Görüşmeler sonrası Bakan Yardımcısı Alpaslan, toplantı kapsamındaki programa katılmak üzere İpekyolu Belediyeler Birliği üyesi belediyelerin Başkanlarıyla birlikte ilçenin tarihi noktalarını ziyaret etti. Yağın ve Kocakaftan, Alpaslan’a ilçedeki programında eşlik ettiler.

MUDURNU İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ”

Belediye Başkan Aday Adayı Yağın, Bakan Yardımcısı Alpaslan’ın ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Nadir Alpaslan Beyefendiyi, İpekyolu Belediyeler Birliği Kasım ayı Meclis Toplantısı dolayısıyla geldiği ilçemiz Mudurnu’da ağırladık. Sayın AK Parti İlçe Başkanım Hakan Kocakaftan ile birlikte Bakan Yardımcımız Nadir Alpaslan’a tarihi ve kültürü ile Bolu’muzun uğrak noktalarından biri olan ilçemiz Mudurnu’nun geleceğine dokunacak çalışmaları aktarma fırsatı bulduk. İlçemizin özellikle turizm alanındaki kalkınmasına öncü olacak çalışmaların önemi hususunda hemfikir olduk. Bu anlamda bizleri çalışmalarımızda hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, Bakan Yardımcımız Nadir Alpaslan’a, Milletvekilimiz Yüksel Coşkunyürek ile İl Başkanımız Suat Güner’e teşekkür ediyorum. Kadim kültüre sahip ilçemiz Mudurnu için canla başla gecemizi gündüzümüze katacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ