Bu yıl 36’ıncı kuruluş yılını kutlayan İzzet Baysal Vakfı’nın Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Mezuniyet Ödül Töreninde başarılı öğrenciler ödüllerini alacak.

Haber: Aslı Akış

İzzet Baysal Vakfı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Bolu Abant İzzet BaysalÜniversitesi’nde(BAİBÜ) dereceye giren öğrencilere ödül verecek.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden yapılan duyuruda 2022-2023 İzzet Baysal Vakfı Mezuniyet Ödül Töreni’nin 17 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirileceği belirtildi.

Törende BAİBÜ mezunlarından lisans ve önlisans düzeyinde ilk 3’e giren öğrenciler ile fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu birincilerine takdirname ve ödülleri protokol üyeleri tarafından verilecek.

17 Ağustos Perşembe saat 14.00’te BAİBÜ Kültür Merkezi Mavi Salonda düzenlenecek ödül töreni Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayacak. Programın devamında müzik dinletisi yapılacak.

Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’nın açılış konuşmasını yapacağı ödül töreninde protokol konuşmaları olacak.

Konuşmaların ardından lisans ve ön lisans düzeyinde ilk 3’e giren öğrenciler ile fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulu birincilerine ödülleri verilecek.

Tören, öğrencilerin keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutlamasının ardından sona erecek.

Editör: Servet GÖKÇEK