Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Çalıştayı’nın hazırlanmasında emek veren akademik ve idari personele teşekkür belgesi verdi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Bolu Valiliği ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek Batı Karadeniz Kariyer Fuarı’nın hazırlık çalıştayı 22 Şubat’ta gerçekleştirildi.

REKTÖR ALİŞARLI BATIKAF HAZIRLIK ÇALIŞTAYINDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Alişarlı, 11 il ve 16 paydaş üniversitenin katılımıyla düzenlenen BATIKAF Hazırlık Çalıştayı’nın başarıyla gerçekleştirilmesine katkıda bulunan ve özverili bir şekilde çaba gösteren düzenleme kurulu üyeleri; Fuardan sorumlu Rektör yardımcısı Prof. Dr. Kamil Gürel’e, BATIKAF Yöneticisi Doç. Dr. Murat Tarhan’a, Ekip Koordinatörleri Doç. Dr. Fatma Öztürk, Doç. Dr. Hüsamettin Akar, Doç. Dr. Şaban Karasakal, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Altındağ’a, Dr. Öğr. Üyesi Mine Tunçok Sarıberberoğlu’na, Çalıştay koordinatörü Doç. Dr. Ayhan Çetinkaya’ya, tasarım sorumlusu Arş. Gör. Orhun Türker’e ve düzenleme kurulunun bütün üyelerine teşekkür etti. Ayrıca çalıştayın altyapı ve lojistik hizmetlerini gerçekleştiren aynı zamanda düzenleme kurulu üyesi olan; Genel Sekreter İhsan Ağcan, Genel sekreter Yardımcısı Nihani Yıldırım, Personel Daire Başkanı Mustafa Tanrıkulu, Sağlık Kültür Daire Başkanı Bayram Kaya, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Demirel, Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nuh Yavuzalp, Yapı İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Bülent Baloğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Peker’e, basın çalışanlarına, çalıştaya katkı sunan bütün akademik ve idari personellere de teşekkür etti.

BAŞARIYLA TAMAMLANAN ÇALIŞTAY HEDEFİNE ULAŞTI

Hazırlık Çalıştayına katılan misafirlerin organizasyondan memnun ayrıldıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, katılımın yoğun düzeyde gerçekleştiğini ve çalışma gruplarının çıktılarının faydalı olduğunu, bu açıdan BATIKAF Hazırlık Çalıştayı’nın hedefine ulaştığını söyledi. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı çalıştayın başarıya ulaşmasına katkı sağlayan yönetici, koordinatör ve ekiplere teşekkür belgelerini takdim etti.

Editör: TE Bilisim