(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, belediye meclis üyeleri ile birlikte sanayi esnafıziyaret ederek, bereketli kazançlar diledi.

47 gündür saha çalışmalarını sürdüren MHP Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, Sivil toplum kuruluşları, hemşeri ve kültür dernekleri, mahalle gezilerinin yanı sıra esnaf ziyaretlerine de devam ediyor. Son olarak sanayi esnaflarına misafir olan Durak, sanayi sitesinin sorunlarının ortak akılla, el birliğiyle çözüme kavuşturulması için gayret göstereceklerini söyledi.

“BEN HER DAİM SAHADAYDIM”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, belediye başkanlığı seçimi bittikten sonrada koşmaya devam edeceklerinin altını çizerek; “Ben hep sahadaydım. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları sahadan geri durmadan vatandaş ile beraber olmaya gayret göstermiştir. Tabi biz yarış bittikten sonrada koşmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz hafta da sanayideydik bu haftada bize gönül veren, bizimle birlikte çalışan belediye meclis üyelerimizle sanayi esnafımıza ziyarette bulunarak, hasbihal ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“SANAYİ İÇERİSİNDEKİ YOLLAR SAĞLIKLI DEĞİL”

Sanayi esnafının sorunlarını bildiklerini ve her birini çözüme kavuşturacaklarını belirten Durak; “Sanayi esnafımızın tabi ki bizden talepleri var. Sanayinin içerisindeki yollar maalesef sağlıklı değil. Çok fazla bozuk yol ve çukur var. Hızlı bir şekilde sanayi içerisindeki yolların revize edilmesi, temizlenmesi, düzeltmesi lazım. Tadilat ve tamirinin de yapılması gerekiyor.

“SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın dile getirdiği güvenlik problemi var. 1 Nisan itibariyle de sanayi esnafımızla tekrar bir arada olacağız. Alt yapı, güvenlik, yollardaki park düzensizliği birlikte bir araya gelerek hepimizin rızasını alarak akıl yolu ve birlikteliğiyle sorunları çözüme kavuşturacağız.” Şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ