(HABER MERKEZİ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala AK Parti adayı Muhammed Emin Demirkol’un Bolu’ya gelen bakanların desteği ve Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye BaşkanıTanju Özcan’ın ise Bolu Belediyesinin bütçesi ile seçime hazırlandığını iddia etti. Durak kendisinin ise, halkın teveccühü ile sandığa gittiğine dikkat çekti.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere 13 gün kala tüm adaylar saha çalışmalarını sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak, saha çalışmalarında dikkat çeken olayın ise Bolu’ya son 10 günlük süre içerisinde gelen bakanların sayısı olduğunu açıkladı.

BOLU SON ZAMANLARDA HİÇ GÖRMEDİĞİ KADAR BAKAN GÖRDÜ

Durak, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol’a destek olmak amacıyla birçok Bakan Bolu’ya gelerek projeler açıkladığını belirterek, Bakanların desteği ile seçim çalışmalarını yürüttüğünü söyledi..

ÖZCAN BELEDİYE BÜTÇESİ İLE ÇALIŞIYOR

Durak, diğer taraftan mevcut Bolu Belediye Başkanı ve CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan ise seçim çalışmalarını belediye bütçesi ile sürdürdüğümü iddia etti. Durak ayrıca, Belediye Bütçesi ile kurulan iftar çadırlarına da dikkat çekti.

DURAK’IN DESTEKÇİSİ İSE VATANDAŞLAR

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlhan Durak ise milliyetçi-ülkücü harekete gönül veren isimlerle seçim çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Birçok bölgede seçim çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Durak, vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde destek istiyor.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ