Geredespor, Akay Kardeşler 1.Amatör Küme’nin Play-Off 2.maçında Aladağspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-kırmızılılar geriye düşmesine rağmen sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan taraf oldu. Maçın ardından Geredespor Başkanı Celal Uslu açıklamalarda bulundu.

Haftanın en önemli karşılaşmasında geriden gelip 3 puanı alan Geredespor’da başkan Celal Uslu karşılaşma sonu galibiyeti konuştu.

Uslu, takıma güvendiğini belirterek; “Öncelikle çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. İlk yarı tutuk başladık. Son saniyelerde devre biterken kalemizde şok bir gol gördük. İkinci yarı oyun disiplininden kopmadık. Kendi futbolumuz sahaya yansıttık. Arka arkaya goller bulduk . Yine her zaman olduğu gibi Ousmane Fall yıldızlaşarak güzel goller attı. Tatbiki tüm oyuncularımız iyi mücadele etti. Takım oyunu olarak yine bizi mahcup etmediler. Herkesin içi rahat olsun. Biz Play-Off’lar dan şampiyon olacağız. Daha sonra BAL ligine adımızı yazdıracağız. Ben takımıma güveniyorum. Taraftarımıza da teşekkür ederim. Bizi desteklemeye devam etsinler” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ