Göksu Öngören Özgür’ün ‘Ne Oluyor?’ programına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,  çarpıcı açıklamalar yaptı. Programda yerel seçimler ile ilgili konuşan Başkan Özcan, seçmenlerime soracağım dedi.

Haber: Nilay Çelik

‘Ne Oluyor?’ programına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, programda sorulan soruları yanıtladı. Özcan, AK Parti, MHP ve HDP ile işim olmaz şeklinde konuştu. İYİ Parti için ise Genel Başkan Meral Akşener’le birçok görüşünün örtüştüğünü belirtti.

SİYASET DEĞİŞKENLİK GÖSTERİYOR”

Özcan programda ‘siyasi birliktelik olur mu?’ şeklinde sorulan soru için şunu ifade etti: “Açık olarak söylüyorum, şuanda Bolu’da seçimlere bağımsız olarak girmek istiyorum. Bu benim kişisel iradem ama siyaset değişkenlik gösteriyor. Burada ben halkla birlikte siyaset yapmış bir insan olarak önümüzdeki günlerde en az iki tane anket yaptıracağım. Bolulular benim seçime bağımsız girmemi mi istiyor, bir parti çatısı altında girmemi mi istiyor bunu soracağım.  Şu var benim AK Parti’de siyaset yapmayacağım kesin. MHP’de siyaset yapmayacağım kesin. Bir de kesin olan terör örgütünün iş birlikçisi, sözcüsü HDP ile işim zaten olmaz.”

Seçimlere bağımsız olarak girmek istediğini belirten Özcan, aynı zamanda İYİ Parti’ye de kapıları kapatmadı. Özcan, “İYİ Parti ile Sayın Akşener’le birçok konuda görüşlerimiz örtüşüyor zaten. Bağımsız olarak girmek istiyorum ama diyorum ki bunu halka soracağım” şeklinde konuştu.