Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Özcan mesajında “Bu bayram, hepimize mutluluk, huzur, bereket getirsin. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu, sağlıklı ve neşeli bayramlar geçirmeniz dileğiyle” dedi.

28 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında idrak edilecek olan Kurban Bayramı nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bir mesaj yayımladı.

“HEPİMİZE MUTLULUK, HUZUR, BEREKET GETİRSİN”

Özcan yazılı mesajında, Bolu halkının ve İslam âleminin mübarek kurban bayramını tebrik ederek; “Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm Bolu halkına ve ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim. Bayramlar, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren, sevgi ve hoşgörünün zirveye çıktığı önemli bir zaman dilimidir. Sevgiyle kucaklaşmanın, hoşgörüyle birlikte olmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlayacağımız bu bayram, hepimize mutluluk, huzur, bereket getirsin. Sevdiklerinizle birlikte nice mutlu, sağlıklı ve neşeli bayramlar geçirmeniz dileğiyle… Mübarek Kurban Bayramı’mız kutlu olsun. Sevgilerimle.” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ