Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e cevap vererek, “Bu gönüllülük esasına dayanıyor. Erdoğan mitinglerinde bile okulları tatil edip öğrencileri zorla götürüyorlardı. O işine baksın o görevden alınmamaya baksın” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’dan Ankara’ya, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan öncülüğünde başlayan yürüyüşün 4’üncü gününde AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner yazılı açıklama yaparak, belediye personelinin yürüyüşe katılmaya zorlandığını ileri sürdü. Söz konusu açıklamaya Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yürüyüş sırasında yaptığı açıklamayla cevap verdi.

“ONLAR BİLİR BU İŞLERİ”

AK Parti’nin mitinglere zorla katılımcı götürdüğünü ifade eden Özcan, “Vallahi bunların zihniyeti böyle Aramızda belediye çalışanı var mı? Var. İzin alıp gelmiş arkadaşlarımız. Bu gönüllülük esasına dayanıyor. Ama kimseyi de buraya zorla getirecek değiliz. Biz onların zihniyetinde değiliz. Hani mitinglerde bile Erdoğan mitinglerinde bile okulları tatil edip öğrencileri zorla götürüyorlardı. Onlar bilir bu işleri. Biz o işleri bilmeyiz. O işine baksın o görevden alınmamaya baksın” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ