Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Türker Ateş’in CHP’den milletvekili aday adayı olması üzerinden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ser bir dille eleştirdi.

Haber: Aslı Akış

Seçimlere adım adım yaklaşılırken partilerde aday adaylığı yarışı da devam ediyor. Görevlerinden istifa ederek parti genel merkezine giden aday adayları bir bir netleşiyor. Bolu CHP’ i de ise resmî başvurular yapıldı. Geçtiğimiz günlerde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Türker Ateş’in de CHP’den aday adayı olacağını ilan etmesi CHP’de kriz yarattı.

İlimizde güçlü bir isim olan ve CHP’deki sıralamayı değiştirebileceği düşünülen Türker Ateş’in aday adaylığına karşı çıkan partililer sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirirken, bazı isimlerin bir araya gelerek toplantı yaptığı ve yol haritası belirlediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bolu Belediye Başkanı Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da sessizliğini bozdu sosyal medya hesabından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na tepki gösterdi. 

“SEN TİCARETİNE BAK”

Özcan, yaptığı paylaşımda; “Rifat Hisarcıklıoğlu siyaset baronluğuna soyunmuş. Her partiye birkaç asker milletvekili yerleştirme peşinde. Kimsenin emeği ile oynama hakkın yok, sen ticaretine bak.” ifadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE