(HABER: ASLI AKIŞ)- Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Özgür Özel'in adaylık açıklamasıyorumladığı programda sözü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na getirdi. CHP’deki delegasyon yapısına dikkat çeken Başkan Özcan, “Kılıçdaroğlu Kurultay'ı kazanır” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda yeniden genel başkan seçilmesi hakkında görüşlerini belirten Başkan Özcan, kendi yerel seçim planına dair de konuştu.

Özcan;  “Ben Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun değişeceğine ihtimal vermiyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu son derece rahat. Tutum belgesini Cumhuriyet Halk Partisi’nin 1200 civarında olacağını tahmin ettiğim kurultay delegelerinin önemli bir kısmı okumayacak. Bir kısmı belediye meclis üyesi beklentisiyle belediye başkanı beklentileriyle oylarını kullanacak” ifadelerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU KALIRSA BEN BAĞIMSIZ DEVAM EDECEĞİM”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığa devam etmesi durumunda bağımsız olarak yoluna devam edeceğini bir kez daha yineleyen Başkan Özcan; “Kemal Kılıçdaroğlu'nun olmadığı Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Bolu Belediye Başkanı olmak isterim. ‘Her hâlükârda belediye başkan adayı olacağım’ dediğim için. Sayın Kılıçdaroğlu partinin başında kalırsa ben bağımsız olarak yoluma devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ