Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel haberleri ve güncel Özgür Özel gelişmeleri, Özgür Özel ile ilgili tüm video, Özgür Özel fotoğrafları ve Özgür Özel haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


HABER

Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili soruya, “onun dönemi bitti artık, abilik yapsın” cevabını verdi.

HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, aday açıklamasına ilişkin toplantının önümüzdeki haftaya ertelendiğini açıkladı.

HABER

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a “Genel başkanına terör seviciliğinin nedenini soracak mısın?” dedi.

SİYASET

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, "Hain terör örgütünün medya organı olan bir kanala konuk olabilecek...

HABER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tanju Özcan için Kemal Kılıçdaroğlu’nun aradığını, "gönlünüz kırılacaksa böyle bir şey yapmam" dediğini söyledi.

HABER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, grup toplantısına katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı selamlayarak, “Kavuşma ne, kavuşma Tanju Özcan" dedi.

HABER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP'ye dönüşüne dair konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuyu Kemal Kılıçdaorğlu'na soracağını söyledi.

HABER

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Geri dönüşümün önünde bir engel görünmüyor. Yani artık yüzde 99 itibarıyla Cumhuriyet Halk Partisi'ne geri...

HABER

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Gerçek bir Türk milliyetçisiyim” diyerek Türk Ocakları'na katıldığını duyurdu.

HABER

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP’ye geri dönüşüyle ilgili konuştu.

HABER

CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Arkadaşlarımızla tarihi bir olaya şahitlik etmekten son derece mutluluk duyuyoruz” dedi.

HABER

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’deki makamında düzenlenen törenle mazbatasını aldı.