(HABER: HURİ AFACAN)- Bolu’nun Mengen ilçesinde bugün yapılan yerel seçimler sonrası AK Parti’nin adayı Vural Turan Belediye Başkanı oldu. Turan, seçimin ardından yaptığı açıklamada; “Bu zafer, sadece benim değil, tüm Mengen halkının birlik ve beraberlik ruhunun bir yansımasıdır.”

Bolu’nun Mengen ilçesinde oy sayımı tamamlandı. Sonuçlara göre Vural Turan yüzde 46,65 oy alarak Mengen ilçesi Belediye Başkanı oldu. 2 dönemdir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren mevcut Belediye Başkanı CHP adayı Turan Bulut yüzde 33,93 oy alarak yarışı ikinci olarak tamamladı.

AK Parti Mengen Beldiye Başkanı Vural Turan, Mengen’i daha ileriye taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını kaydederek; “Tarihi bir günü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, Mengen'in geleceğine dair önemli bir adım attık ve bu büyük adımı, sizlerin destek ve güveniyle gerçekleştirdik. Mengen'e ve birbirimize olan inancımızla, kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz. Bu zafer, sadece benim değil, tüm Mengen halkının birlik ve beraberlik ruhunun bir yansımasıdır. Hepinizin gösterdiği kararlılık, cesaret ve dayanışma sayesinde, Mengen'in geleceği parlak bir şekilde aydınlanıyor. Söz verdiğim gibi, Mengen'i daha ileriye taşımak için hazırız. Gelişim ve büyüme için bir araya geldik ve bu yolda kararlı adımlarla ilerleyeceğiz. Eğitimden sağlığa, altyapıdan ekonomiye kadar her alanda Mengen'i daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağız. Bu seçim sürecinde dostluk ve kardeşlik kazandı. Kimse kaybetmedi, herkes kazandı. Bu birlik ve beraberlik ruhunu gelecek nesillere taşımak için, hep birlikte el ele vererek çalışacağız. Bu kutlu yolculukta, her birinizin desteği çok değerlidir. Birlikte çalışarak, Mengen'i daha güçlü, daha refah ve daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mengen'in geleceği için birlikte yürüyeceğimiz bu yolda, sizleri yanımda görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Hep birlikte, Mengen'imizi daha da ileriye taşıyacağız!” şeklinde konuştu.

Vural Turan Mengen Belediye Başkanı (6)Vural Turan Mengen Belediye Başkanı (7)Vural Turan Mengen Belediye Başkanı (5)Vural Turan Mengen Belediye Başkanı (3)Vural Turan Mengen Belediye Başkanı (4)Vural Turan Mengen Belediye Başkanı (1)Vural Turan Mengen Belediye Başkanı (2)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ