(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Aslan Yazıcı, göreve başladıktan sonra Arçelik Pişirici Cihazlar işletmesindeki üyeleri ziyaret etti. Mesai saatlerinde tezgâhları başında çalışan çalışma arkadaşlarına işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Yazıcı, sendikanın daha da büyüyüp zirvede kalması için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Mevcut başkan Hakan Gülen’in ani vefatı sonrasında Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Aslan Yazıcı, Arçelik Pişirici cihazlar işletmesindeki üyeleri ziyaret etti. Başkan Yazıcı, çalışma arkadaşlarına işlerinde kolaylıklar diledi.

“Sendikamızı büyüterek zirvede tutmak için var gücümüzle çalışacağız”

Türk Metal Sendikası Bolu Şube Başkanı Aslan Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Değerli abim, değerli başkanım Hakan Gülen'in aramızdan amansız bir şekilde ayrılması sonrası, Türk Metal Sendikamızın Genel Başkanı Sayın Uysal Altundağ ve yönetim kurulundaki Başkanlarımın şahsıma verdikleri görevden dolayı teşekkür ediyorum. Bu kutsal görevi, sendikamızı daha da büyüterek hep zirvede tutmak için var gücümüzle çalışacağız. Türk Metal sendikası Bolu şube başkanlığı görevine geldikten sonra Arçelik Pişirici cihazlar işletmesindeki mesai arkadaşlarımı 08:00/16:00 vardiyasında tezgahları başında ziyaret ettim” dedi.

Yazıcı'nın Arçelik Pişirici Cihazlar işletmesindeki mesai arkadaşlarını ziyaret etmesi, sendikanın üyeleriyle olan yakın ilişkilerini ve sahadaki etkinliğini gösteriyor.

Yazıcı Aslan (8)Yazıcı Aslan (7)Yazıcı Aslan (5)Yazıcı Aslan (6)Yazıcı Aslan (4)Yazıcı Aslan (3)Yazıcı Aslan (2)Yazıcı Aslan (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ