Yeniden Refah Partisi'nin 1. sıra milletvekili adayı Sadettin Baskın ve ekibi, oto pazarı ve galericiler sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Haber: Nilay Çelik

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, milletvekili adayları da saha çalışmalarını hızlandırdı. Yeniden Refah Partisi'nin 1. sıra milletvekili adayı Sadettin Baskın, vatandaşların görüşlerini dikkate alarak esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ziyaretiyle ilgili değerlendirmede bulunan Baskın; “Yeniden Refah Partisi olarak halka, mecliste olmanın ve eksiklerin tamamlanması, yanlışların düzeltilmesi ve doğruların yanında durmanın önemini anlatıyoruz” dedi.

“HALKIMIZ BİZE GÜVENİYOR”

Baskın, projelerinden bahsederek ve sıkıntıları not alarak mecliste herkesin sesi olacaklarını belirterek, “Halkımız bizlere güveniyor ve bize teveccüh gösteriyor. Biz de halkımıza güveniyoruz ve 14 Mayıs'taki milletvekili seçimlerinde Hilal ve Başak logomuzun altına mührü basarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne taşıyacaklarına inanıyoruz. Sahada görüşülen halkımız, aynı cümleleri kullanarak bizlere güvendiklerini ifade ediyor. Milli görüş mecliste İnşallah” şeklinde konuştu.

Vatandaşlar da fiyatların yüksek olduğunu ve üretim istihdamına yönelik bir ekonomi politikası izlenmediği için enflasyonun artmaya devam ettiğini ifade ettiler.