Bolu Belediye Meclisi 2021 yılı Eylül ayı birinci oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında 01 Eylül Çarşamba gerçekleştirilecek. Toplantıda, İmar Tadilat Başvuruları ile Birim Müdürlüklerinden gelecek evraklar görüşülecek. Öte yandan, Yabancı uyruklu vatandaşların kullandığı suya ve katı atık bedellerine zam yapılıp yapılmayacağı da Meclis toplantısında belirlenecek.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Meclisi, Eylül ayının ilk oturumu için 01 Eylül Çarşamba saat 17.30’da toplanacak. Meclis toplantısı belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak. Meclis Üyeliğinden İstifa Eden Begüm Tunçel’in yerine Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi, Encümen Üyeliği seçimi ve Teftiş ve Murakabe Komisyonu Üye Seçimi yapılacak.

Belediyeden yapılan duyuruda; “5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği, Bolu Belediye Meclisinin 2021 Yılı Eylül ayı Meclis Toplantısı, gündemde yazılı konuları görüşüp karara bağlamak üzere 01 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 17.30’da Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilecektir. Sayın Belediye Meclis Üyelerimizin, belirtilen yer, gün ve saatte hazır bulunmaları rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim