Bolu’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı turnuvasında ter döken bilardoculara Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler kupa töreninde tesis müjdesi verdi.

Haber Merkezi

Bolu’da, lisanslı bilardocular 30 Ağustos Zafer Bayramı turnuvası düzenledi. 9 grupta 27 sporcunun katıldığı turnuvanın son gününde dereceye girenler için kupa töreni düzenlendi. Turnuvanın son gününde yapılan müsabakalarda Adem Öztürk 1’nci, Bülent Saraç 2’inci ve İbrahim Ayar ile Erol Yılmaz 3’üncülüğü oldu.

Kupa töreninde duygusal bir konuşma yapan Bolu Bilardo İl Temsilcisi Ömer Uçar, “Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos zaferinin yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içinde büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bizler de Bolu Bilardo il temsilciliği olarak 27 birbirinden üstün sporcu ile böylesine anlamlı bir organizasyonun içinde olmanın onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi desteklerini bizden esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Emrullah Güler ve Spor Şube Müdürümüz Kalaycıoğlu’na, turnuva boyunca bize yardımcı olan Onur ve Cihan beylere, salon işletmecimiz Ali beye, turnuva komitemize, katılım gösteren bütün sporcularımıza ve hakemlerimize teşekkür ediyorum. Sayın müdürüm sizlerin de bildiği gibi Bolu’nun bilardo adına en büyük eksikliği bir tesisimizin olmaması. Bu tesis için çok mücadele ettik ama bir sonuca ulaşamadık. Bu konuda size olan inancımız tamdır. Tabiri caizse Bolu’nun spor adına babası sizsiniz. Biz sporcular ise evlatlarınızız. Hiçbir baba evladını yuvasız bırakmaz. Bizi bir an önce yuvamıza kavuşturun müdürüm” dedi.

Uçar’ın ardından turnuvada dereceye giren sporcuları tebrik eden İl Müdürü Emrullah Güler, tesisin kazandırılması için çalışmalara başladıkları müjdesini sporculara verdi.

bilardo (4)bilardo (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ