Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, ligdeki hedefleri, Galatasaray'dan transfer edilen İsmail Çipe ve Naby Youssouf Oulare hakkında konuştu.

Spor Toto 1. Lig'de Boluspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, Galatasaray'dan transfer edilen İsmail Çipe ve yeni transfer Naby Youssouf Oulare hakkında açıklamalarda bulundu.

“Erzurumspor'dan ayrıldıktan sonra Boluspor'dan teklif aldım'”

Radyospor'a konuşan Boluspor teknik direktörü Muzaffer Bilazer, “Erzurumspor'dan ayrıldıktan sonra Boluspor'dan teklif aldım, kulübün yapısı, işleyişi bizimle uyuştu ve anlaştık. Boluspor olarak hedefimiz ilk 2 ya da Play-Off, şu anda 5 puanlık bir fark var ancak bunu kapatacak güçteyiz. Seri galibiyetler yakalayabilirsek başarılı olabiliriz” dedi.

"Hedef Play-Off ya da ilk 2"

Tuzlaspor maçı öncesinde ise Bilazer, “Tuzlaspor kadrosuna önemli takviyeler yaptı. Zemin noktasında Sancaktepe Stadyumu bizim için bir handikap gibi duruyor. Tuzlaspor maçını kazanabilirsek, Keçiörengücü karşılaşması bizim için çok önemli olacaktır” ifadelerini kullandı.

“İsmail çipe'nin ayakları çok iyi”

İsmail Çipe ve Naby Youssouf Oularé'ye ayrı bir parantez açan Muzaffer Bilazer sözlerini şu şekilde tamamladı: “İsmail Çipe'nin transferi biz gelmeden önce gerçekleşmişti. İsmail Çipe ve Çağlar'ın ayakları çok iyi, ikisi de çok yetenekli. İsmail ve Çağlar arasında tatlı bir rekabet olacaktır. İkisinden faydalanacağız. Naby Youssouf Oularé geçen sezon Boluspor'a geldi, bu sezon çok iyi oynadı ve Gine U-23 takımına da çağrıldı. Naby; boy olarak kısa görünse de atletik bir futbolcu. Çok önemli bir stoper geliyor diye düşünüyorum. Naby'nin transferi son anda gerçekleşmedi, daha doğrusu kulüp buna müsaade etmedi. Naby'nin Süper Lig'den ve yurt dışından izlendiğini biliyoruz.”

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ