Bolu Belediyespor Sultanlar liginde ilk galibiyetini aldı. Nilüfer Belediyesini ağırlayan Bolunun Sultanları karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrıldı. İyi oyun ve mücadelenin üst düzey olduğu karşılaşma seyircilerden alkış topladı.

Sultanlar ligi 4. Haftasında Nilüfer Belediyesini ağırlayan Bolu Belediyespor, sezonun ilk galibiyetini aldı. 2-0 öne geçtiği karşılaşmayı 3-2 kazanan Bolunun Sultanları puanını 4e çıkartarak 10. Sıraya yükseldi. Karşılaşmanın 3.setinde yapılan bireysel hatalar setin yaklaşık 50dakika ve 35-37 skorla sonuçlanmasına sebep oldu. 3 puanı 3-0la alınmaması için hiçbir sebep yokken 2-0dan rakibe 2 set vererek kaybedilen 1 puan moralleri bozdu.

Karşılaşmada setlere göre önemli anlar ise şu şekilde yansıdı, Bolu Belediyespor iyi başladığı sette kısa sürede skoru 6-1e getirdi ve Nilüfer ilk molasını kullandı. 8 sayıya kadar çıkardığı fark 5 sayıya indiğinde bukez molayı Bolu Belediyespor kullandı. skor 14-9. Setin sonunda Nilüfer Belediye skor üretse de Bolu Belediyespor seti bırakmadı ve 25 – 23 galibiyetle maçta 1 – 0 öne geçti.

İlk set düzenini bozmayan Bolunun Sultanları kısa sürede skoru 9 – 2 yaptı ve Nilüfer Belediye molasını kullandı. settin tamamında üstünlüğünü bırakmayan Bolu Belediyespor seti 25-20 kazanarak maçta 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Sete her iki takımda iyi başlangıç yaptılar. Servislerden aldığı sayılarla Bolu Belediyespor skoru 16-11e getirince Bursa temsilcisi molasını kullandı. mola sonrasın da da düzenini bozmayan Belediyespor skoru kısa sürede 21-16ya getirdi ve Nilüfer ikinci molasını kullandı. mola sonrasında oyun düzeninde değişiklik yapan ve farkı hızla kapatan Nilüfer Belediyesi skoru 24 – 24de eşitledi. 50 dakika süren sette iki takımda üstünlük sağlamak da zorlandı ve Voleybol liglerinde ender rastlanan bir skor gerçekleşti. Setin sonunda Nilüfer Belediye seti 35-37 kazanarak maç skorunu 2-1e getirdi.

Dördüncü set bir diğer setin benzeri başladı ve her iki takımda üstünlük sağlamakta zorlandı. Bolu Belediyespor arka arkaya manşet hataları yapınca Nilüfer 11-14 öne geçti ve Bolu ilk molasını kullandı. skor 16da eşitlense de Nilüfer belediyesi 5 sayılık seriyle skoru 16-21e getirdi. Setin sonunda Bolu Belediyespor skor üretse de Nilüfer Belediyesi 21-25 seti kazanarak maç skorunu 2-2 ye getirdi.

Maçın son setine iyi başlayan Bolu Belediyespor kısa sürede skoru 7-4e getirdi ve nilüfer Belediyesi molasını kullandı. Mola sonrasında düzenini devam ettiren Bolu Belediyespor seti 15-9, maçı ise 3 – 2 kazanan ekip oldu.

İlk galibiyetini alan Bolu Belediyespor ligin 5.haftasında Vakıfbank takımıyla karşılaşacak. 23 Ekim Cumartesi günü saat 13:00da oynanacak karşılaşma Misli.Com sayfasından canlı yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim