Bolu Adalet Sarayında düzenlenen bir etkinlikle, hakimler, cumhuriyet savcıları, avukatlar ve adliye personelleri, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

 MEHMET FATİH YALINIZ

Bolu Adalet Sarayı girişindeki alanda oluşturulan kan alım ünitelerine çok sayıda, hakim, cumhuriyet savcısı, avukatlar ve adliye personeli başvuruda bulundu.

Başvuruların ardından oluşturulan ünitelerde kan alım işlemleri yapıldı. Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman da kayıt yaptırdıktan sonra kan verdi.

Kan vermeden önce açıklamalarda bulunan Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman, Kızılay’ın kan ver, can ver kampanyasının her zaman destecisi olduklarını ifade etti. Yaman, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Sayın Adalet Bakanımız da benzer bir kampanyaya destek verdi. Biz de açıkçası oradan hareketle, bir de önceki yıl yaptığımız bağışın ardından bu kez de, bu kampanyaya destek olalım istedik. Arkadaşlarımızla hep birlikte, özellikle kış aylarında kan ihtiyacı artmakta. Hiç olmazsa bir nebze biz buna Bolu Adaleti olarak katkı verelim, bu ihtiyacı bir oranda giderelim istedik. Bu amaçla tüm hakim ve cumhuriyet savcısı arkadaşlarımız, Bolu Barosuna bağlı avukatlarımız, cezaevlerindeki personelimiz, denetimli serbestlik şube müdürlüğü personelimiz olmak üzere hep birlikte buradayız. Son derece güzel bir ortamda, Kızılay’a kanımızı bağışlayacağız. Biz Türk Kızılay’ının kan ver, can ver kampanyasının her zaman destekçisiyiz. Vatandaşlarımızı da aynı şekilde bu kan bağışları kampanyalarına destek olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Bolu Adalet Sarayında oluşturulan kan alım ünitesinde yarım gün boyunca başvuru yapanların kan alım işlemleri yapıldı.

Editör: TE Bilisim