Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Regaip Kandili sebebiyle 10 bin kişilik lokma dağıtıldı. Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta halka lokma ikram eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, başta Bolu halkı olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Regaip Kandilini kutladı.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından her kandilde olduğu gibi üç ayların başlangıcı mübarek Regaip Kandili sebebiyle vatandaşlara ikram edilmek üzere 10 bin kişilik lokma yapıldı.

10 bin kişilik lokma, öğle namazı sonrası Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir,  Bolu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürü Güler Mert tarafından vatandaşlara ikram edildi.

4 FARKLI NOKTADA 10 BİN KİŞİYE LOKMA DAĞITILDI

Belediye önü, Şehitler Mezarlığı, Beşkavaklar ve Kalıcı Konutlar kapalı semt pazarlarında öğle namazı sonrası gerçekleşen lokma dağıtımlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKAN ÖZCAN LOKMA DAĞITTI

Lokma dağıtımı sonrasında bir konuşma yapan Başkan Özcan; “Mübarek üç aylarımız ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Recep, Şaban sonrada Ramazan ayını idrak edeceğiz. Ramazan bayramı ile mübarek üç aylar sona ermiş olacak. Geçen yılda söylemiştik, inşallah geçen yıldan daha huzurlu bir ramazan idrak ederiz. Arkasından da ramazan bayramımızı coşkuyla, geleneklerimize uygun olarak da kutlama fırsatı buluruz. Tüm vatandaşlarımızın mübarek üç aylarını kutluyorum. Allah sağlıkla nice üç aylara erişmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim