BOLU BELEDİYESİ BOLULU HAYIRSEVERLERDEN KURBAN BAĞIŞLARINI BEKLİYOR

Yıllardır her gün yüzlerce ihtiyaç sahibinin sıcak yemek ihtiyacını karşılayan Bolu Belediyesi’nin yeni Solmaz Ana Aşevi, hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını ve kurban derisi kabul edecek. Bolu Belediyesi tarafından bu yıl kurban bağışı kampanyası için bağış bedeli 5 bin 850 TL olarak belirlendi.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu Belediyesi’nin kendi imkânları ve bağış yapan hayırsever Boluluların katkılarıyla önemli bir sosyal yardım merkezi haline dönüşen aşevi, yılın 12 ayı yüzlerce gerçek ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Kimsesiz, yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç durumda olan vatandaşların evlerine özel servis yapan Aşevi, her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da duyarlı ve hayırsever vatandaşlardan kurban bağışlarını bekliyor.

Kurban bağışlarını Bolu Belediyesi aracılığıyla il genelinde yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenler, belediyenin 444 26 58 numaralı çağrı merkeziyle iletişime geçilebileceği gibi, bağış bedelini bolu belediyesindeki veznelerden bayramın ikinci günü saat 17.30’a kadar yapabilecek.

Öte yandan, Kurban paylarını Aşevine getirme imkanı olmayan vatandaşlar 444 26 58 numaralı çağrı merkezinden ulaşmaları halinde ekipler adreslerinden teslim alacaklar.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki yeni Solmaz Ana Aşevi, günde bir öğün olmak üzere ihtiyaç sahipleri için her gün 1800 kişilik yemek çıkartıyor.

Makbuz karşılığında yapılacak kurban bağışlarında vatandaşlar, istedikleri miktarda kurbanlarını bağışlayabilecek ayrıca toplanan etler Solmaz Ana Aşevi’nde bir gün dinlendirildikten sonra, doğranıp paketlenerek sosyal yardım sistemine kayıtlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ