Bolu, Türkiye Badminton Çeyrek Finalleri'nde büyük başarı elde ederek toplam 13 sporcusundan oluşan takımıyla gururlandı. Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuva, 130 sporcu arasında kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Çekişmeli müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları törenle takdim edildi.

Badminton sporunun heyecan verici ve çekişmeli geçen müsabakaları, Bolu'da büyük bir spor coşkusuna sahne oldu. İl genelinde 130 yılmadan ve azimle mücadele ettiği turnuva, sporcuların yeteneklerini sergileme fırsatı sundu.

Bolu Erkek ve Kız Takımları, özverili çalışmalarının ve üstün performanslarının karşılığını alarak şampiyonada 2. sırayı elde etti. Bu başarı, takımların Bitlis'te yapılacak olan yarı finallere katılma hakkı kazanmasını sağladı.

Genç sporcular, elde ettikleri bu muhteşem başarıyla hem ilimizi temsil etmenin gururunu yaşayacaklar hem de yarı finallerde üstün performansları ile adından söz ettirecekler. Bitlis'te gerçekleştirilecek olan yarı finallerde, büyük bir destekle mücadele edecek ve bir üst tura yükselme hedefine odaklanacak.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, başarılı sporcuları ve antrenörleri tebrik ederek, sporcuların azimli çalışmalarının ve disiplinli antrenmanlarının bu başarıya ulaşmada büyük etkisi olduğunu vurguladı. Ayrıca, sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin spora teşvik edilmesi için yapılan çalışmaların da önemine değindi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ