(HABER: SERVET GÖKÇEK) - Bolu Lokantacılar Aşçılar Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Türkiye’de bir ilke ve bir başarı hikayesine imza atarak, ISO 9001 belgesini aldı.

Türk Standartları Enstitüsü, ülke için bu önemli ve özel konumda ki odalardan  biri olan, Bolu Lokantacılar Aşçılar Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'nda, yapılmış olan denetim sonucunda, Kalite Yönetimi Sistemi belgesini  alarak, Türkiye'de, Lokantacılar Aşçılar Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar odaları içerisinde, bir ilke ve bir başarı hikayesine imza attı.

“İLK BU BELGEYİ ALAN ODAYIZ”

Bolu Lokantacılar Aşçılar Pastacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Abak, yapılan denetimler sonucunda belgeyi almaya hak kazandıkları ve gururlu olduklarını aktararak, “Geçen yıl Kalite yönetim sistemi ISO 9001 belgesine müracaat etmiştik. Yapılan denetimlerde başarılı olduk. 31 Ocak 2023 tarihinde belgeyi hak etmiş olduk ve belgemizi aldık. Bu sene de tekrar, tabi aradan bir sene geçtikten sonra tekrar biz aynı düzende gidebiliyor muyuz? aynı şekilde devam ediyor muyuz diye denetlemeye tabi tutulduk. Denetimden de başarıyla geçtik Allah’ın izniyle.

Yani bu şu demek oluyor. Türkiye’de TESK’e bağlıyız. İlk bu belgeyi alan odayız Türkiye genelinde. Buda bizim için büyük bir başarı. Bolu için gurur kaynağı. Yani demek ki biz oda olarak da Bolu olarak da biz bu işi yapabiliyoruz. Esnafımıza hizmet verebiliyoruz. Bunun anlamı bu oldu. Bunun içinde gururluyuz.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK