Bolu İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH)  Başkanı Fethi Sarımsakcı, “Şimdi Birlik Zamanı” diyerek, depremzede vatandaşlara yardımcı olmak, ihtiyaçlarını karşılamak için Adıyaman’dan gönüllülere çağrıda bulundu.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu İHH İnsani Yardım Vakfı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerde yaraları sarmak için insani yardım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Adıyaman’da 15 kişilik gönüllü iki ekip ile psikososyal destek ve diğer yardım çalışmalar için bölgeye giden Bolu İHH İnsani Yardım Vakfı (İHH)  Başkanı Fethi Sarımsakcı,  Bolu’dan topladıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

“YARDIM PAKETLERİNİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ”

Adıyaman’dan seslenen Bolu İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı,  gönüllü hayırseverlere teşekkür etti, sürecin zorlu ve uzun olduğunu anımsatarak;  “İHH insani yardım vakfı olarak Adıyaman’dayız. Buraya iki ekip olarak geldi. İnşallah bulunduğumuz depoda ihtiyaç sahiplerine bütün malzemeleri hazırlayıp adreslerine teslim edeceğiz. Bu depoda gıda paketinden, çocuk mamasına, çocuk bezinden hijyen paketine kadar bir ailenin ihtiyacı olan her türlü malzeme bağışçılarımız tarafından gönderildi. Bu malzemelerin her biri paketlenecek araçlarımıza yüklenecek. Çadırda ve ya evde kalan ailelerimize teslim edilecek.  Gönüllülerimize çok teşekkür ediyoruz. Süreç çok uzun dolayısıyla ilerleyen günlerde gönüllülerimize ihtiyaç olacak. Şimdiden katkı sağlayan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ