Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezinde, yıl boyunca hazırlanan eserlerin sergilendiği, yılsonu sergisi, 8 Haziran Perşembe gününe kadar Karaçayır Kapalı Spor Salonu’nda ziyaret edilebilecek.

Haber: Oğuzhan Eke

Her yıl yüzlerce kurs açarak, Bolulu vatandaşlara çeşitli alanlarda eğitim veren Bolu İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi, yıl sonu sergisini açtı. Karaçayır Mahallesi Kapalı Spor Salonunda açılan sergide, sene içerisinde hazırlanan eser ve çalışmalar sergileniyor. 8 Haziran Perşembe gününe kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak sergide; el dokuması kıyafetler, gece lambaları, fotoğraflar, resimler, geri dönüşüm ürünleri, ev aksesuarları ve benzeri çalışmalar yer alıyor.

AÇILIŞI YAPILDI

2 gün sürecek serginin açılışı Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın katılımında gerçekleştirildi. İstiklal Marşı okunması ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan sergide, halk oyunları gösterisi de sergilendi. Yapılan duanın ardından, protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi.

“HALKIMIZIN BEĞENİSİNE SUNUYORUZ”

Sergi hakkında bilgi veren İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Öztürk, “1 yıl içinde, bin 500’ün üzerinde kurs açıyoruz. 25 bine yakın kursiyerimiz oluyor. Onların tamamının ürettiği eserleri burada halkımızın beğenisine sunuyoruz. Batı Karadeniz’in en büyük sergisini açmış bulunmaktayız. Çeşitli alanlarda pek çok eser göreceksiniz. Geri dönüşüm eserlerinden, iğne oyasına; makine nakışından, el nakışına pek çok farklı ve güzel eseri birlikte görmüş olacaksınız” dedi.

Editör: Oğuzhan EKE