Bolu Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu, yaptığı bir açıklama ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Bolu, Kadın Girişimcisini Arıyor’ yarışmasını duyurdu. Açıklamada “Benim de bir fikrim var’ diyen her kesimden bütün kadınlarımızı yarışmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Haber: Ömer Çetinaslan

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu, Bolu’da kadın girişimciliğinin desteklenmesi adına düzenlediği Bolu, Kadın Girişimcisini Arıyor’ yarışmasını bu yıl da gerçekleştirecek.

Kurul tarafından yapılan açıklamada, başvuru yapmak isteyen kadın girişimci adaylarının, iş fikrine sahip olmak ve hali hazırda aktif girişimci olmamak dışında hiçbir başvuru şartı istenmediğini ve yarışma için son başvuru tarihinin 2 Eylül 2019 olduğu duyuruldu.

Düzenlenecek olan yarışmada birinci olan Kadın Girişimci Adayı’nın iş yeri açılış ve organizasyon masraflarının destekleneceği belirtildi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bolu İl Kadın Girişimciler Kurulu olarak asli amacımız olan, ilimizde kadın girişimciliğinin geliştirilmesi, kadınlarımızın iş dünyasında ve sosyal yaşantılarında yerinin arttırılması için faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Kadınlarımız arasında girişimcilik fikrini yaygınlaştırmak, girişimciliği teşvik etmek amacıyla yaptığımız faaliyetlerden biri de ‘Bolu, Kadın Girişimcisini Arıyor’ isimli girişimcilik ve iş fikri yarışmamızdır. Bir önceki dönem kurulumuz tarafından başlatılan ve bu güne kadar iki kez gerçekleştirdiğimiz bu yarışmayı, yeni dönemde de devam ettireceğiz. Bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceğimiz yarışmayı bir gelenek haline getirip bundan sonra da sürdürmeyi hedefliyoruz.

SON BAŞVURU: 2 EYLÜL 2019

Yarışmamıza başvurular, 2 Eylül 2019 tarihine kadar yapılabilecek. Kadınlarımızın, iş fikrine sahip olmak ve hali hazırda aktif girişimci olmamak dışında hiçbir başvuru şartı istenmiyor. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda yarışmamızda dereceye girenlere, odamızın düzenleyeceği bir tören ile belgelerini takdim edeceğiz. Ayrıca, yarışmada birinci olan kadın girişimci adayımızın iş yeri açılışı, organizasyon giderlerine kurul olarak destek sağlayacağız.

Bu vesile ile bizlere güvenen ve kurulumuzun çalışmalarına her daim destek veren, oda yönetim kurulu başkanımız Türker Ateş’e ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.

‘Benim de bir fikrim var’ diyen her kesimden bütün kadınlarımızı yarışmaya davet ediyoruz. Yarışmaya başvurmak isteyenler, odamız veya kurulumuz ile iletişime geçerek başvuru formlarını temin edebilir ya da sosyal medya hesaplarında yer alan kayıt formunu doldurarak başvurularını odamıza iletebilirler”

Editör: TE Bilisim