(HABER: Aynur Durukan) - Bolu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Tanıtım Semineri, SGK Bolu İl Müdürü Mehmet Hanefi Taştan’ın katılımıyla okulun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yücel, Müdür Yardımcıları, Yüksekokul Sekreteri, akademisyenler, SGK İl Müdürlüğü yetkilileri ve öğrenciler katılım sağladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Rahmi Yücel, öğrencilerin kamu kurum ve kuruluşlarının işleyişi hakkında uygulama alanında önemli bilgi ve tecrübeler edindiğini belirterek, programa katkı sağlayan SGK Bolu İl Müdürü M. Hanefi Taştan ve ekibine teşekkür etti.

SGK Bolu İl Müdürü M. Hanefi Taştan da öğrencilere sosyal güvenliğin önemini, kayıt dışı istihdamı ve genel sağlık sigortasını anlatarak öğrencilerin soru, öneri ve görüşlerini dinledi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve misafirperverliklerinden dolayı müdürümüz Prof. Dr. Rahmi Yücel’e teşekkürlerini sunarak sunumlarını bitirdi.

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Katılımcılar, etkinliğin verimli geçtiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdi. Bu tarz etkinliklerin öğrenciler açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Editör: Servet GÖKÇEK