Bolu Metro Turizm Müdürü Hüseyin Güney, şehirler arası seyahat etmek isteyen Boluluların ‘Seyahat İzin Belgesi Ofis’inden alacakları izin belgeleri ile ulaşım sağlayabileceklerini söyledi. Güney, Metro turizm olarak korona virüsü salgınına yönelik tedbirler kapsamında vatandaşların mağdur edilmeyeceğini de vurguladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında İçişleri Bakanlığı yayımladığı genelge ile şehirlerarası otobüs seferlerine kısıtlama getirdi. İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı yeni ek genelgede yer alan şehirlerarası yolculukların valilik iznine bağlanması sonrasında, Bolu Metro Müdürü Hüseyin Güney, alınan kararla şehirlerarası yolculuklar valilik iznine bağlandığının altını çizerek bu dönemde Bolu’dan-Ankara’ya, Bolu’dan-İstanbul’a, Ankara’dan-Samsun, Adana seferlerimiz mevcut olduğunu belirtti.

Bolu otogarındaki birçok firma tüm seferlerini iptal etmesine karşılık Metro Turizm vatandaşları mağdur etmemek için birçok kente seferlerini sürdürdüğünü duyuran Bolu Metro Turizm Müdürü Hüseyin Güney; “Valilik kanalıyla izin belgesi verilen vatandaşlarımız için Bolu’dan-Ankara’ya, Bolu’dan-İstanbul’a, Ankara’dan-Samsun, Adana seferlerimiz mevcuttur. Hizmetlerimize devam ediyoruz. Vatandaşlarımız otogarımızda bulunan kuruldan alacakları izin belgesiyle seyahatlerini yapabileceklerdir. Bu süreçte vatandaşlarımızı mağdur etmemeye özen göstereceğiz. İrtibat telefonumuz: 03742203455” dedi.

Editör: TE Bilisim