(HABER: ASLI AKIŞ)- Bolu Ülkü Ocakları, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından geliştirilen Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim (UOUZEM) Programı'nın tanıtımını yaptı.

fot galeri gif

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin en büyük dijital eğitim platformu olarak Türk gençliğinin hizmetine sunulan Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi’nin (ÜOUZEM), “ODAK 2023” Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ve “Türk Büyükleri Okuma Serisi” İzzet Baysal Caddesinde hem gençlere hem vatandaşlara anlatıldı ayrıca hediye edildi.

“TÜRK GENÇLİĞİNE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem, Türk gençliğine yardımcı olmak istediklerine işaret ederek; “Ülkü ocakları il başkanlığı olarak vatandaşlarımız ve gençlerimizi bilgilendirmek amacıyla stant açtık. Gençlerimize ulaştırmış olduğumuz “ODAK 2023” ün yanı sıra yeni geliştirmiş olduğumuz “Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim” (UOUZEM) yazılım programını tanıtmak istedik.

“ODAK 2023” anlayarak hızlı okuma, okuduğumuz algılama, göz kaslarımızı geliştirme, gençlerimize sınavlar ile ilgili yardımcı olma açısında güzel bir yazlım programımızdı. Akabinde durmadık Türk Gençliğine nasıl yardımcı olabiliriz diye düşündük. “ODAK 2023” yazılımızı sürekli geliştiriyor üzerine yeni yazılımlar ekliyoruz.” şeklinde konuştu.

“CANLI CANLI İZLEYEBİLİYORLAR”

Yazılımlar hakkında da bilgiler veren Özkalem; “Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim” (UOUZEM) yazılım programımızda da dershane ortamında eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Odak 2023’deki gibi kartımız var. Seri kodumuz ile üye gençlerimiz sitemize giriyorlar karşılarına çıkan ekranda kategoriler mevcut. Sistemde ders ders konu konu görebiliyorlar. Öğrenciler hangi derslerine takviye yapmak istiyorlar ise canlı izleyebiliyorlar” ifadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Uzaktan Eğitim Merkezi, Türk gençliğine eğitim konusunda önemli bir kaynak olma yolunda ilerlerken;  "ODAK 2023" ve diğer eğitim yazılımları, gençlerin okuma, öğrenme ve sınav hazırlığı becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.

Editör: Servet GÖKÇEK