(HABER:HURİ AFACAN)-  Bolu Yeşilay Şubesi Kadın Komisyonu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutulmaz kılmak için özel bir etkinliğe imza attı. Kadınlar gününde, 104 özel bileklik, Kadın Komisyonu üyeleri tarafından hazırlandı ve Bolu'nun kalbindeki İzzet Baysal Caddesi'nde pek çok kadına hediye edildi.

Bolu Yeşilay Şubesi Kadın Komisyonu Başkanı Aslı Akış ile kadın komisyonu üyeleri Ebru Buket Eke, Güler Erden, Tuba Yeşiltaş, Büşra Öztürk, Burcu Demirtaş, Ayşe Öz, Aylin Yaman ve Şube personeli Beyza Gül Kalaycı Yeşilay’ın 104. yılına özel 104 adet bileklik çalışması gerçekleştirdi. 

Büyük bir özveri ve emek ile hazırlanan bileklikler; “Yaşamın en güzel rengidir KADIN. Kadın sabırdır, şefkattir, zarafettir. Korur, kollar merhamet eder. Her yer her şey kadın ile güzeldir. Kadın ise her zaman, her koşulda güzeldir” notuyla kartlara yerleştirildi.

Bolu Yeşilay Şubesi Kadın Komisyonu  ‪üyeleri tarafından hazırlanan ve Yeşilay’ın renklerini simgeleyen 104 bileklik 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında hayatın her anında emeği ile çalışan, üreten ve değer katan kadın esnaflar ile İzzet Baysal Caddesinde pek çok kadına hediye edildi.

Bolu Yeşilay Şubesi Kadın Komisyonu  ‪üyeleri, kadınların, giderek artan oranda iş gücüne katılmaları ekonomik ve sosyal kalkınma bağlamında büyük önem arz ettiğini belirtilerek Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Yeşilay (13)Yeşilay (12)Yeşilay (11)Yeşilay (10)Yeşilay (9)Yeşilay (8)Yeşilay (7)Yeşilay (6)Yeşilay (5)Yeşilay (4)Yeşilay (3)Yeşilay (2)Yeşilay (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ