(Haber: Aynur Durukan)- İYİ Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Mansur Şen ve parti teşkilatı Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesini ziyaret etti. Şen; “Biz ayrıştırmacı olmayacağız. Toplumuzun bütün kesimleri, renkleri, düşünceleri ve inançlarıyla Bolu’yu birlikte yöneteceğiz” dedi.

İYİ Parti 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala vatandaş, sivil toplum ve kurum ziyaretlerine devam ediyor. İYİ Parti ailesinin son gerçekleşen ziyaret duraklarından biri Alevi Kültür Dernekleri Bolu Şubesi oldu. Şube Başkanı Ramiz Güleç, dernek yöneticileri ve üyeleri ile İYİ Partilileri karşıladı.

İYİ Parti’nin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirten Güleç, derneğin şubesinin açılma aşamasında Şen’den gördüğü desteği vurguladı.

Güleç; “Biz dernekleşeme aşamasında ilk olarak kapısını çaldığımız isimlerden biri de o dönem belediye başkan yardımcılığı yapan Mansur Şen Bey’di. Bizim dernekleşme sürecimizde sağ olsun büyük manevi destekleri oldu. O yüzden kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Samimi sohbet havasında gerçekleşen ziyarette İYİ Parti Belediye Başkan adayı Mansur Şen, partinin yerel yönetim anlayışını anlattı. Köklü ve derin bir tarihe dayanan Alevilik inancının Anadolu’nun Türkleşmesinde önemine dikkat çekti.

“ALEVİ CANLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Şen; “Bizler ayrıştırmacı olmayacağız. Toplumuzun bütün kesimleri, renkleri, düşünceleri ve inançlarıyla Bolu’yu birlikte yöneteceğiz. Alevi canlar bizim için çok önemli. Gelin canlar bir olalım diyorum. Sizlerin de desteği ile çok daha güçlü bir yönetim anlayışını hep birlikte hayata geçirelim” ifadelerini kullandı

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ