(Haber: Oğuzhan Eke) - Sümer Mahallesi’nin 36 muhtarlığını yapan Şeref Gündüz’ün oğlu Nurettin Gündüz, Sümer Mahallesi’nin muhtarlığına aday oldu.

Şeref Gündüz, Bolu’nun Sümer Mahallesi’nde 36 yıl muhtarlık yaptı. Adı Sümer Mahallesi’nin tarihine geçen muhtarın oğlu 60 yaşındaki Nurettin Gündüz de babasının görevini devam ettirmek için Sümer Mahallesi muhtarlığına aday oldu. Gündüz, ekibiyle beraber mahallesinin sokak ve caddelerinde gezerek vatandaş ve esnafa kendisini anlattı. Ekibi, Gündüz’e eşlik etti.

“TEKRAR HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Gençliğini Sümer Mahallesi’ne verdiğini belirten Gündüz, “Nurettin Gündüz, 60 yıl önce bu mahallede doğdu. Bu mahallede yürüdü, gençliğini, ömrünü bu mahallede tüketti. Her sosyal faaliyette elini taşın altına soktu. 36 yıl bu mahallede muhtarlık yapmış bir atanın evladı, bu mahalleyi kuran, bu mahallenin eserlerini yaratıp sahip çıkan babamızın yolunda bu mahallemize tekrar hizmet etmek için yola çıktık. Herkes bu mahallede projeler anlatıyor” dedi.

“TÜRLÜ TAŞIN ALTINA ELİMİZİ SOKACAĞIZ”

Mahallede sosyal faaliyetlere ağırlık vereceğinin altını çizen Gündüz, “10 sene önce başlatmış olduğumuz sosyal faaliyetleri; oruç açma gibi, kutlu doğum haftası gibi, kadın ve gençler dayanışması gibi biten sosyal faaliyetleri tekrar sizlerle birlikte hayata geçireceğimize ve bu mahalledeler türlü taşın altına elimizi sokacağız, kalabalık ekibimle birlikte. Mahallemize hizmet için yanımda bulunan gönüllü azalarımız var. Mahallemizin cemaatinden, gençliğinden, kadınlarından… Hepsi bu mahalleye hizmet vermek için yola çıktı. Eğer muhtar seçilirsem, 5 yıl içerisinde Sümer Mahallesi’nin Bolu’da, en yükse seviyede, layıkıyla anılacak şekilde ismini duyuracağız. Şerefim üzerine söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Gündüz, ilk kez mahalle muhtarlığı için aday oldu.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ