Günün yorgunluğunu atabileceğiniz, rahatlama ve güzelleşme imkânı sunan Emelia Güzellik Merkezi, genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı desteklemektedir. Emelia Güzellik Merkezi, siz değerli kadınlar için kendinize zaman ayırmanızı sağlamaktadır.

Haber: Selda Selin ÖZBAY

Merkez sadece kadınlara özel hizmetler sunmaktadır. Kadınların özel ihtiyaçları ve beklentileri göz önünde bulundurularak tasarlanan güzellik ve bakım seanslarıyla, kendinizi özel hissedeceksiniz.

HEM BEDENİNİZİ HEM DE RUHUNUZU ŞIMARTABİLİRSİNİZ”

Güzellik ve bakım alanında hizmet veren Emelia Beauty & Center, sahibi Emel Kaya, merkezle ilgili şunları söyledi,  “Cilt bakımı konusunda geniş bir yelpazeye sahibiz ve müşterilerimize 6 fonksiyonlu ve 12 fonksiyonlu cilt bakımı seçenekleri sunmaktayız. Her iki seçenekte de cildinizin genç ve sağlıklı kalmasına yardımcı olacak özel uygulamalar bulunmaktadır. Deneyimli ve uzman personelimiz, cilt tipinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak en etkili ve özenli bakımı sunmak için çalışmaktadır. Emelia Güzellik Merkezi olarak, müşterilerimizin memnuniyetini ve rahatlığını ön planda tutmaktayız. Merkezimizin hijyen standartlarına özen gösteriyoruz ve en kaliteli ürünleri kullanarak hizmet veriyoruz. Size özel olarak tasarlanmış konforlu ve huzurlu bir ortamda, güzellik ritüellerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak Emelia Güzellik Merkezi'nde yaşayacağınız deneyimle, hem bedeninizi hem de ruhunuzu şımartabilirsiniz. Uzman ekibimiz, sizin için en iyi sonuçları elde etmek için özenle çalışacak ve size kişisel bir bakım deneyimi sunacaktır. Siz de Emelia Güzellik Merkezi'ne gelerek, kendinizi özel hissetmek ve genç, sağlıklı bir cilde sahip olmak için bize katılın. Unutmayın, zaman kendinize ayırdığınız zaman, kendinize yatırım yapmanızdır ”dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ